Apple skød Oscar-reklame med iPad Air 2

Under nattens Oscaruddeling viste Apple en 1 minut lang reklame. Nu viser det sig, at den er optaget med en iPad 2.

Apple skød Oscar-reklame med iPad Air 2

Oscaruddelingen blev traditionen tro holdt i nat dansk tid, og her øjnede Apple en mulighed for at fremvise en ny reklamefilm, der viser iPad’s evner inden for optagelse og redigering af film.

Reklamen er lavet i samarbejde med LA County High School for the Arts, hvor man ser eleverne skabe en film med udleverede iPads. Mens elevernes kreative evner udfoldes, lyder en voiceover fra filminstruktøren Martin Scorsese. Under den inspirerende voiceover opfordrer han til at lade læringen fortsætte.

Hvad man ikke får at vide i reklamen, er at den også er optaget med en iPad Air 2. Apple formår altså at promovere dens filmkvaliteter på bedste vis.

Se Apples reklamefilm fra Oscaruddelingen nedenunder.

Det er ikke første gang, at Apple er på banen med en reklamefilm til en stor begivenhed. Under sidste måneds Grammy Awards fremviste Apple en lignende film, hvor iPad’ens styrker inden for musikbrancen blev promoveret.

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Der var endnu mere liv omkring temaet. mobilsiden gik et skridt videre. 2/2/2015 publicerede redaktionen artiklen; Apple iPad PLUS – billede og specifikationer lækket – Den videre historie om temaet finder du her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om iPad..