Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple skuffede iPhone-fans

Apple skuffede iPhone-fans

Forventningsfulde iPhone-brugere fik ikke opfyldt deres ønske om en opdatering af styresystemet i den populære smartphone.

Et
Et "konstrureret billede" af en iPhone 4G

Rygtesmedene fik ret - og tog alligevel fejl.

Apples "Come see our latest creation"-event bød på en tablet, der er baseret på iPhone-styresystemet. Til gengæld havde Apple-chefen Steve Jobs ikke en opgradering af iPhone-softwaren klar til fremvisning.

Nationale såvel som internationale medier og teleeksperter havde ellers skabt håb hos iPhone-brugerne om, at aftenens event ville løfte sløret for 4.0-udgaven af styresystemet.

Kommentarerne fra brugerne under Mobilsiden.dk's live-opdatering af iPad-præsentationen bekræftede, at skuffelsen er stor hos de forventningsfulde iPhone-fans, der havde sat næsen op efter iPhone OS 4.0.

Rygterne om en ny iPhone-software opstod blandt andet, da analyseværktøjer for brugen af applikationer fangede, at telefoner med 4.0-systemet var blevet testet i området omkring Apples hovedkvarter i San Francisco.

Læs også:
 - Apple iPad - smartphone og computer i ét
 - iPad: De tekniske detaljer
 - Hvad er en tablet?
 - Video: Se Steve Jobs præsentere iPad


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kenneth Sørensen 28-01-2010 00:25:02

Hvor er det dog belastende som alle medier, inkl. mobilsiden, skal gå helt amok, hver gang Steve Jobs forurener verden med mere af hans æble skrammel...

0 0
Ove Andersen 28-01-2010 08:12:22

Hehe, ja der er ikke meget andet der roterer i verden, om så det er mobil, IT, videnskabs eller tabloidmedier man kigger i lige for tiden.. i mig hér og i mig dér..

0 0

Om brug af cookies