Apple søger patent på brudsikkert glas

Apple har søgt patent på flere løsninger, der kan sikre deres iPhone mod knust glas.

Apple søger patent på brudsikkert glas

Mange telefonejere har sikker prøvet at tabe deres telefon, uden at der skete noget ved det. Men med de store skærme, der sidder på mange nye smartphones, betyder det ofte knust skærm og efterfølgende udgifter til udskiftning.

Apple har nu indgivet en patentansøgning, der viser, at de på nye måder forsøger, at sikre telefonerne mod knust glas, skriver PhoneArena.

En måde, hvorpå Apple forsøger at sikre glasset, er ved hjælp af en drop sensor, der aktiverer nogle beskyttelsesenheder, hvis telefonen tabes. Apple foreslår i sit patent, en løsning, hvor glasset trækkes ind i telefonkassen, hvis telefonen tabes.

Apple arbejder desuden med andre metoder, som f.eks. muligheden for, at ændre i glassets resonans eller ved at indsætte en stødpude bag glasset, der så fungerer som en slags airbag.

Opfølgning af sagen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden kørte videre med bolden. 11/11/2011 postede redaktionen en ny vinkel med sagen om Debatoplæg: Apple fik ret – Adobe dropper Flash – Læs her. Læs også seneste nyt om temaet her.