Apple-stifter: Apple bør droppe lukkethed

Steve Wozniak, der i sin tid stiftede Apple i fællesskab med Steve Jobs, mener Apple bør droppe deres lukkethed.

Apple-stifter: Apple bør droppe lukkethed

iPhonemener, at Apple kører med for lukkede standarder og bør åbne mere op i forhold til omverdenen. Men nu kommer synspunktet også fra medstifteren af Apple Steve Wozniak.

Han skulle ifølge ITNews have udtalt ved et arrangement i Sydney, at Apple stadigvæk har muligheden for at åbne arkitekturen i selskabets telefoner, computere og tablets hvilket vil være til gavn for masserne.

Wozniak var også i hans tid i Apple fortaler for mere åben teknologisk-tilgang – han forlod Apple i 1985.

Steve Wozniak mener, at Facebook og Google er gode eksempler på hvordan man kan interagerer med tredjeparts-applikationer.

Jobs og Wozniak havde også forskellige synspunkter da de arbejdede sammen i Apple.

-”Steve Jobs ønskede kun to porte – en printer og et modem er alt, hvad folk har brug for. Han lavede aldrig udvikling, han skrev aldrig et program, han kom aldrig derfra, hvor jeg kom,” sagde Steve Wozniak ifølge ITNews.
  

Kilde: Computerworld.dk

Efterfølgende om temaet

Sagen er ikke slut. Redaktionen har fulgt op på emnet. mobilsiden har bragt sagen videre. Allerede d. 17/5/2012 fulgte vi historien op med et indlæg med tematikken Apple udbetaler 13 gange flere udviklerpenge end Google – Læs fortsættelsen her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..