Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple tæt på 10 millioner iPhone 6S-forudbestillinger

Apple tæt på 10 millioner iPhone 6S-forudbestillinger

Forudbestillingerne af iPhone 6S og 6S Plus denne weekend går forrygende og tangerer endda til at slå sidste års rekord på 10 millioner solgte eksemplarer.

Salget af Apples nyeste iPhone 6S og den større 6S Plus går i sand Apple-stil glimrende og er nu på nippet til at slå rekorden, som sidste års iPhone 6 og 6 Plus er indehavere af med 10 millioner solgte eksemplarer i løbet af åbningssalget med forudbestillinger den første weekend.

Læs også: Apple iPhone 6S og 6S Plus - Her er nyhederne

”Kundereaktionen på iPhone 6S og iPhone 6S Plus har været ekstremt positiv, og forudbestillinger denne weekend var meget imponerende over hele verden. Vi er godt på vej til at slå sidste års 10 millioner solgte enheder den første weekend, når de nye iPhones kommer i handlen den 25. september,” udtaler Apple til den amerikanske tv-kanal, CNBC.

Det helt præcise tal fremgår endnu ikke, lige som antallet af forudbestilte iPhones i løbet af de første 24 timer heller ikke kendes. Her formåede Apple sidste år at sælge intet mindre end 6 millioner eksemplarer af iPhone 6 og 6 Plus efter 24 timer.

Læs også: Overblik: Apple lancerer nye iPhones, iPads og TV

Til sammenligning solgte Apple 2 millioner iPhone 5 efter 24 timer og 5 millioner i løbet af den første weekend. Kigger man på den nærmeste konkurrent, Samsung, tog det sydkoreanerne en måned at runde et salg på 6 millioner Galaxy S6-smartphones.

iPhone 6S og 6S Plus findes i sølv, guld, space grey og rose gold.
iPhone 6S og 6S Plus findes i sølv, guld, space grey og rose gold.

Snart til salg i butikkerne

Fredag den 25. september lander iPhone 6S og 6S Plus i butikshylderne, men i første omgang ikke i Danmark, lige som det tidligere er foregået. I første omgang går salget løs i USA, Storbritannien, Canada, Australien, New Zealand, Tyskland, Frankrig, Kina, Hong Kong, Japan, Singapore og Puerto Rico.

Læs også: Nåede du ikke Apples event? Se det her

Hvis Apple følger samme fremgangsmåde som tidligere, kan du forvente en dansk lanceringsdato ugen efter, som dermed vil være fredag den 2. oktober – men det er som bekendt endnu ikke officielt.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies