Apple tester ny iPhone og iOS 7

Rygte: Udviklere har opsnappet tegn på, at Apple allerede nu tester en ny iPhone og helt ny software.

Apple tester ny iPhone og iOS 7

Rygterne går netop nu på, at Apple er i gang med at teste en ny software, og mere atypisk skulle de også allerede være i gang med interne tests af en ny iPhone. Det skriver The Next Web.

Udviklere skulle have kontaktet The Next Web med oplysninger, som giver anledning til at tro, at der er tale om en ny enhed med nyt indmad fra Apple. Udviklerne har fundet tegn på en ”iPhone 6.1”, som skulle have softwaren iOS 7.

Forventningerne til den nye indmad er store, efter den tidligere iOS-chef, Scott Forstall blev fyret, og designchefen Jonathan Ive tog over.

 – iOS-chefen forlader Apple – er Maps grunden?

Om der skal forventes en telefon med helt ny software vides endnu ikke, men spændende bliver det da. Den næste iPhone vil formentlig også være den første, hvor der ikke er noget ”Steve Jobs” tilbage.

Seneste nyt

Historien døde ikke med denne fortælling. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 2/1/2013 gik redaktionen videre med artiklen; iPhones sov for længe efter nytårsaften – Forstættelsen om temaet kan læses her. Seneste højaktuelle stof om “iPhone” finder du i denne spalte..