Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple tilbage med 30 dages iTunes Festival i London

Apple tilbage med 30 dages iTunes Festival i London

Det så ud til iTunes Festival i London var slut, men nu har Apple igen inviteret til 30 dages musik-fest i september.

I marts måned bragte techgiganten Apple deres iTunes Festival til amerikansk grund for første gang nogensinde, men havde ved arrangementet i marts kun 5 dage på programmet. Generelt fik man fornemmelsen af, at USA måske fremover ville være stedet for Apples årlige hyldest til iTunes-universet.

Nu oplyser Apple i en pressemeddelelse, at der i september vil blive afholdt det 8. iTunes Festival i London med over 60 navne fordelt på måneden. Blandt dem kan nævnes Maroon 5, Pharrell Williams, Beck, Sam Smith, Blondie, Kylie, David Guetta, 5 Seconds of Summer, Calvin Harris og Chrissie Hynde.

Apple: Beats skal køre sideløbende med iTunes Radio og iTunes Store

"iTunes Festival i London er tilbage med et fantastisk line-up af verdensklasse kunstnere og enorme nye shows," siger Eddy Cue, Apples ansvarlige for Internet software og tjenester. "Disse liveshows fanger hjertet og sjælen i iTunes, og vi elsker at bringe dem til vores kunder i Roundhouse, samt til de millioner af mennesker, der ser gratis med over hele verden.”

Arrangementet bliver altså andet iTunes Festival i år. Om Apple har tænkt sig at bringe festen til flere lokationer i fremtiden melder sagen igenting om, men vi kan formentligt godt regne med, at både London og Austin er på programmet igen næste år.

Kilde: Apple

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies