Apple tilbagekalder MacBook Pro-enheder med farligt batteri

Apple tilbagekalder MacBook Pro-enheder fra en ældre generation, som indeholder et batteri, der kan udgøre en sikkerhedsrisiko.

Apple tilbagekalder MacBook Pro-enheder med farligt batteri

Apple har i en pressemeddelelse opfordret til tilbagekaldelse af et begrænset antal MacBook Pro-enheder, som indeholder et batteri, der potentielt kan blive overophedet og udgøre en sikkerhedsrisiko.

Det drejer sig om 15 tommer MacBook Pro enheder, der primært blevet solgt mellem september 2015 og februar 2017, og de kan identificeres ud fra deres produktserienummer.

Tilbagekaldelsen omfatter altså ikke andre 15  tommer MacBook Pro-enheder eller andre bærbare Mac-computere.

Sådan tjekker du din MacBook Pro

Apple skriver, at kundernes sikkerhed har højeste prioritet, og Apple beder derfor kunderne om at stoppe med at bruge de berørte 15 tommer MacBook Pro-enheder.

For at tjekke om din MacBook Pro indeholder det farlige batteri, så skal du besøge denne side:

Tjek om din MacBook Pro er tilbagekaldt

På linket kan man læse mere om de berørte produkter og om den gratis udskiftning af batteriet.

For at finde ud af, hvilken model du har, skal du vælge “Om denne Mac” i Apple-menuen (øverst til venstre på skærmen). Hvis du har “MacBook Pro (Retina, 15″, medio 2015)”, skal du indtaste din computers serienummer på udskiftningsordningens webside for at se, om du er berettiget til en udskiftning af batteriet.

Redaktionen har mere til historien

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 17/6/2019 gik vi videre og publicerede nyheden Apple Watch: Disse funktioner understøttes ikke i Danmark – Du kan læse den her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..