Apple tjener enormt mange penge

Apple tjener lige nu flere penge end Microsoft, Google, eBay, Yahoo, Facebook og Amazon.

Apple tjener enormt mange penge

Der er ingen tvivl om at der lige nu sidder adskillige firmaer i telebranchen som er glade for populariteten omkring smartphones, én af dem er bestemt Apple.

Selskabet har netop afsluttet regnskabsåret 2012, hvilket har vist et overraskende stort overskud, som Apple kan proppe lige ned i lommen. Det skriver Computerworld.dk.

Beløbet er på hele 240 milliarder kroner hvilket til sammenligning er en god slat mere end Microsoft, Ebay, Google, Yahoo!, Facebook og Amazon – til sammen!

De overnævnte seks selskabers samlede fortjeneste når nemlig kun op på 198 milliarder kroner, hvilket er 42 milliarder mindre end Apple alene.

Så syntes du at din iPhone, iPad, iMac, Mac Book Pro eller anden Apple hardware var dyr i indkøb, så kan du nu se hvor pengene ligger og samler sig – på Apples kistebund.

Herunder kan du se en illustration af hvor meget mere Apple har i overskud, end sine konkurrenter fra flere forskellige brancher har tilsammen.

Apple, Penge, indtjening, fortjeneste

Sidste nye om temaet

Efterfølgende tog fortællingen en ny drejning. mobilsiden gik videre med sagen. 24/11/2012 fik historien nye ben at gå på med artiklen om Apples Øvig censur kritiseres i Canada – Læs videre her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.