Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple tror på dundrende succes: millioner af ’Watch’ på vej

Apple tror på dundrende succes: millioner af ’Watch’ på vej

Apple køber stort ind hos underleverandørerne til deres kommende smartwatch. Vil sælge 20 gange mere end nærmeste konkurrent.

Millioner af menneskers håndled skal prydes af et æble-Watch til sommer. Apples bud på en wearable er ikke frigivet endnu, men ifølge WSJ.com bestiller mærket med æblet stort ind, for at møde en kæmpeefterspørgsel.

Kilder fra Apples forsyningskæde beretter, at der er bestilt 5 til 6 millioner smart-ure - tal som må vække misundelse hos markedets øvrige wearable-producenter. Det tog over et år, før den til dato bedst sælgende smartwatch, Pebble kunne runde et salgstal på en million styk.

Selvom Apples storindkøb overhaler Pebble, Samsung Gear og andre wearables med flere banelængder, alligevel kan indkøbet vise sig ikke række. Sidste uge anslog investeringsfonden J.P Morgan, at Apple vil sælge 26,3 millioner enheder inden udgangen af 2015. Apples lager risikerer derfor at slippe op, inden for to til tre måneder.

Se også: Swatch vil også lave smartwatch

Den billigste 'Sports'-model forventes at blive den mest eftertragtede af Apples Watch.
Den billigste 'Sports'-model forventes at blive den mest eftertragtede af Apples Watch.

Den billigste vil sælge bedst

I modsætning til Apples iPhone- og iPad-forretning er det den billigste begyndermodel der spås størst succes. Ordren er fordelt på Apples tre modeller, hvor den billigste ’Sport’- model vil udgøre halvdelen af produktionen.

Den finere ’Watch’ vil tegne sig for omtrent en tredjedel af leverandørernes output. Det dyreste Apple Watch ’Edition’ vil tegne sig for resten af produktionen, men vil markere sig med sin konstruktion i 18 karats guld.

Se også: Apple Watch blandt årets opfindelser

Prisen for Apple Watch ’Sport’ vil begynde ved 349 USD, eller omtrent 2300,- kroner før told og afgifter. Der er ikke kommunikeret nogen pris for Watch og Watch ’Edition’. Den dyre guld-variant rygtes dog til at blive blandt Apples dyreste produkter nogensinde til mellem 20.000 og 30.000 kroner.

Lanceringen af Apple Watch vil foregå i april.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Per 18-02-2015 22:05:58

mellem 20-30k.. træls for den medarbejder, som kommer til at bestille 5*5 kolli af guld uret hjem :P

0 0
Martin5000 18-02-2015 10:58:53

"Apples dyreste produkt nogensinde til mellem 20.000 og 30.000 kroner"???... Så en 6-core Mac Pro med startpris på 32000kr tæller ikke med? Custom MacBook Pro og iMac 5k kommer da også hurtigt over 30k. Har I slet ingen journalistisk stolthed tilbage eller handler det bare om at pumpe så mange Apple-relaterede artikler ud som muligt ?

2 5
jec 18-02-2015 11:27:02

Hvis man fremskriver prisen på en Apple II til nutidspriser, så tror jeg bestem også man lander på den anden side af 30.000 kr.

0 0
Niels de Boissezon 18-02-2015 11:12:44

Hej Martin,

Der må jeg ærligt indrømme, at jeg havde mobil-skyklapperne lidt for tæt på øjnene og glemte Apples desktop-lineup i farten. Jeg retter det med det samme.

Venligste hilsener,
Niels /mobilsiden.dk

8 0
Om brug af cookies