Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple tror på iPhone 7 og skyder produktionen i vejret

Apple tror på iPhone 7 og skyder produktionen i vejret

Apple tror på, at iPhone 7 bliver en succes og shopper løs blandt selskabets leverandører.

Sådan kan Apple iPhone 7 muligvis se ud
Sådan kan Apple iPhone 7 muligvis se ud
Foto: Feldvolk.com/

Efter et kedeligt regnskab i seneste kvartal, tror Apple atter på succes, med den kommende iPhone 7. Selskabet er derfor i færd med at skrue op for bestillingerne hos leverandørerne. Det skriver barrons.com.

Tidligere lød bestillingen på 65 millioner styks iPhone 7, en ordre som nu er opjusteret til mellem 72 og 78 millioner iPhone 7. Ordren dækker både over iPhone 7, iPhone 7 Plus samt den rygtede iPhone 7 Pro-model.

Dermed er det den største iPhone-bestilling i to år. I 2014 slog daværende nyhed iPhone 6 og 6 Plus salgsrekord ved at blive fremstillet i 80 millioner eksemplarer.

Se også: Apple tror på 80 millioner solgte iPhone 6 i år

En nyhed i tre størrelser

Med iPhone 7 forventes Apple at forny iPhonens design, som stort set har været uændret siden 2014. Visuelt vil den minde meget om den eksisterende iPhone 6 og 6S, mens den helt store designudvikling først forventes i 2017 - samme år som 10 års jubilæet for den første iPhone. Visse kilder peger dog på, at iPhone7 kan få et vandtæt design.

En mulig overraskelse kan blive introduktionen af en Pro-model i toppen af Apples iPhone-lineup med en almindelig og en Plus-model.

Indvendigt vanker der opgraderinger, med rygter om en ny Apple A10 processor, 3GB RAM samt mulighed for op til 256GB lager.

Følger Apple sin egen tradition, vil iPhone 7 præsenteres ved et event i efteråret, højst sandsynligt til september.

Se også: Video: Så meget har iPhones forbedret sig gennem årene

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies