Apple truede britisk familie med sagsanlæg

For at få pengene tilbage for en eksploderet iPod skulle en britisk familie skrive under på, at de ikke ville afsløre historien for nogen.

Apple truede britisk familie med sagsanlæg

Apple forsøgte at lukke munden på en britisk familie, der krævede pengene tilbage for en eksploderet iPod Touch.

Ifølge Time Online kunne familien kun få refunderet pengene, hvis de skrev under på et dokument, der gav Apple ret til at sagsøge dem, såfremt familien fortalte historien til nogen.

Den defekte iPod tilhørte familiens 11-årig datter. Det var imidlertid faderen Ken Stanborough, der tabte musikafspilleren på gulvet umiddelbart inden eksplosionen.

– “Den sagde en hvæsende lyd. Jeg kunne mærke, at den blev varmere i min hånd, og jeg kunne se røg,” siger Ken Stanborough til Times Online.

Herefter kastede faderen iPod’en fra sig, og inden for 30 sekunder eksploderede enheden og fløj flere meter op i luften.

Familien valgte ikke at skrive under på Apples krav.

Opdatering:

Fortællingens videre forløb. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 8/5/2008 pustede redaktionen nyt liv til historien med fortællingen om Hver tredje familie bruger GPS – Den videre beretning kan læses her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.