Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple udgiver iOS 8.4 beta med ny musikoplevelse

Apple udgiver iOS 8.4 beta med ny musikoplevelse

Apple er klar med version 8.4 beta af iOS, som introducerer en ny app til musikafspilning op til årets WWDC-event.

En ny betaversion af iOS er i dag ude kort tid efter at Apple's tidligere betaudgave, version 8.3, blev sendt ud til alle brugerne.

IOS 8.4 er, som den lille ændring af navnet indikerer, ikke nogen stor opdatering. Faktisk er det kun en opdateret musik-app, der er af nyheder i denne iOS-opdatering. Den er til gengæld også shinet op fra top til tå.

Læs også: iOS 8.3 er ude med dansk Siri-understøttelse

Det forventes samtidig, at Apple's opkøb af Beats for lidt over et halvt år siden munder ud i en streamingtjeneste, som ved årets WWDC-event i juni bliver en del af denne nye musikapp i iOS 8.4 beta.

Om opdateringen fortæller Apple selv:

  • Helt nyt design: Musikappen har et flot, nyt design, der gør det endnu nemmere og sjovere at udforske din musiksamling. Gør afspilningslister personlige ved at tilføje dit eget billede og beskrivelse. Nyd fantastiske billeder af dine yndlingsartister i Artists view. Begynd afspilningen af et album direkte fra albumlisten. Musikken du elsker er aldrig mere end et tryk væk.
  • Senest tilføjet: Albums og afspilningslister, du for nyligt har tilføjet, er nu på toppen af dit bibliotek, som gør det ubesværet at finde noget nyt at afspille. Bare tryk på afspil på illustrationerne for at lytte.
  • Ny MiniPlayer: Med den nye MiniPlayer kan du se, hvad der afspilles og kontrollere afspilningen, mens du udforsker din musiksamling. For at åbne Afspiller Nu skal du bare trykke på MiniPlayer.
  • Forbedret Afspiller Nu: Afspiller Nu har et fantastisk nyt design, der fremviser dit albumillustrationer på den måde, de er beregnet til. Derudover kan du begynde at streame dit musik trådløst ved at bruge AirPlay uden at forlade Afspiller Nu.
  • Næste gang: Det er nu simpelt at finde ud af, hvilken sang fra dit bibliotek, der afspilles næste gang – bare tryk på Næste gang-ikonet i Afspiller Nu. Du kan endda omorganisere, tilføje eller springe sange over når som helst.
  • Global søgning: Du kan nu søge fra alle steder i Musik-appen – bare tryk på forstørrelsesglasset. Søgeresultater er bekvemt organiseret for at hjælpe dig hurtigt med at finde den perfekte sang. Du kan endda starte en iTunes Radiostation lige fra Søgning. 

Da det er en betaudgave og er tiltænkt udviklere, skal du et smut forbi Apple's Developers Center-hjemmeside og logge ind og/eller registrere dig som en udvikler for at hente iOS 8.4.

Opdateringen byder også på et nyt design på iPad. 9to5mac har taget et kig på den forbedrede musikapplikation i iOS 8.4 – se billederne herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies