Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple udnytter Samsung-svipser

Apple udnytter Samsung-svipser

Samsung fejlslåede lancering af topmobilen Galaxy Note 7 får Apple til at skrue op for produktionen.

Samsung så længe ud til, at have et hit mellem hænderne i deres nye toptelefon, Galaxy Note 7. Anmelderne var begejstrede og produktionen blev sat i vejret for at kunne holde takt med en uventet stor efterspørgsel.

Succesen er dog smuldret i takt med, at flere rapporter om selvantændende enheder dukkede op - hvilket resulterede i en storstilet tilbagekaldelse af millionvis af Note 7 telefoner på verdensplan.

Samsungs nød, bliver nu ærkerivalen Apples brød, for igennem det californiske selskabs produktionsapparat meldes der om opjusteringer i produktionen. Det skriver macrumors.com.

Med mangel på stortelefoner fra Samsung i markedet, bliver apple-leverandørernes ordrebøger nu opjusterede med 10 procent - givetvis med hensigt til at kunne kapre potentielle Samsung-kunder, ved at tilbyde dem et iPhone-alternativ.

Se også:  Tjek iPhone 7 ud på klos hold i ny, knivskarp 4K-video

Et sløvt iPhone år i sigte

Apple havde ellers planer om at skrue bestillingerne ned til bare 60% af forrige års iPhone 6S styktal – som der i samme periode sidste år månedligt blev produceret 30 millioner af.

De tamme salgsprognoser for iPhone 7 betyder derfor, at til trods for en opjustering, vil Apple næppe kunne sælge lige så mange af de nye iPhones som i forrige år.

Kilder hos underleverandøren peger samtidig på, at den lille optur kun vil være kortlivet, og at der allerede fra fjerde kvartal i år vil skulle nedjusteres igen.

Se også:  12 nyheder som Apple iPhone 7 vil byde på

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies