Apple udskyder lancering af iPhone 5S

Rygte: Det rygtes, at Apple forsinker lanceringen af iPhone 5S da skærmstørrelsen er ændret.

Apple udskyder lancering af iPhone 5S

Der florerer netop nu rygter om, at Apple har besluttet at forsinke deres iPhone 5S for, at skifte til en større skærmstørrelse. Det skriver Cnet.com.

Er der hold i rygterne så skulle Apple angiveligt have besluttet, at skifte skærmstørrelsen fra 4 tommer til 4,3 tommer.

Komponenterne til produktionen af iPhone 5S skulle være bestilt i maj måned, men her havde Apple planer om det skulle være en 4 tommer skærm ligesom det kendes fra iPhone 5.

Rygterne fortæller også, at ændringen af skærmstørrelsen betyder, at lanceringen af telefonen derfor først bliver i slutningen af året og ikke i september og oktober, som det ellers var planen. Det skulle fortsat være planen, at der kommer en billigere iPhone i oktober måned – men sandsynligvis kun i udviklingslandene.

Apple har ikke kommenteret på disse rygter.

Mere nyt om iPhone

Den seneste udvikling finder du her. mobilsiden har holdt fast i temaet. 17/7/2013 publicerede redaktionen sagen; iPhone 5S – er dette specifikationerne?Klik her for at læse artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..