Apple udvider iOS-tests

For at sikre kommende opdateringer af iOS mod fejl, vil Apple udvide sine tests af de nye versioner af styresystemet

Apple udvider iOS-tests

Indtil videre har det været forbeholdt Apples egne udviklere og nogle medarbejdere på Apples hovedkvarter i Cupertino i Californien at teste nye iOS-opdateringer. Sådan vil det dog ikke være fremover, da udvalgte medarbejdere i Apples butikker i USA og bliver taget med på råd.

Udvidelsen af disse tests af opdateringerne kommer efter en række fejl i opdateringerne til iOS, der startede med iOS 8. I USA lammede iOS 8.0.1 nogle iPhone 6-telefoners evne til at ringe op, og flere andre fejl har hæftet sig ved Apples opdateringer til iOS på det seneste.

Læs også: Apple Watch kommer til USA i marts

Apple bruger allerede denne metode på sine computere, hvor nogle ansatte i Apples butikker får adgang til kommende opdateringer af OS X, inden de bliver sendt ud til alle. På den måde får Apple mere feedback, inden softwaren når ud til alle brugere.

Der er ikke en fastsat dato på, hvornår dette vil træde i kraft, men det kan ske allerede med iOS 8.2, der vil udkomme samtidig med Apple Watch.

Flere nyheder om Apple

Vi følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden kunne ikke lade være. 7/1/2015 gik vi videre med sagen Apple arbejder på nytænkning af MacBook Air – Klik her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Apple..