Apple vandt slaget om februar

Hos Telia er der ingen tvivl om, hvem der var den mest succesfulde smartphoneproducent i februar måned

Apple vandt slaget om februar

Mobilselskabet Telia har opgjort deres salg for februar måned, og der tegner sig et meget entydigt billede i deres top ti. Apples iPhones dominerer listen med både en første- og andenplads, til henholdsvis iPhone 5s og iPhone 4s.

Japanske Sony er godt repræsenteret med fire telefoner på listen, hvor deres Xperia V er på en flot tredjeplads. Samsung er ikke langt bagefter med tre enheder på listen, mens HTC snupper tiendepladsen med deres HTC Desire 500

Læs også: Derfor er iPhone og iPad først med de nye apps

Ifølge Christoph Nørgaard fra Telia er det værd at bemærke, at LG slet ikke har nogen mobiler med på deres top ti liste, og at det ikke er den ellers så anmelderroste og prisvindende HTC One, der holder er HTCs bidrag, men derimod deres Desire 500.

Læs også: Samsung Galaxy S5 vs. Sony Xperia Z2

Nørgaard forventer dog udskiftninger på listen inden længe.

”Det bliver spændende at følge salget af Samsungs længeventede Galaxy S5, og Sonys Xperia Z2, der blev præsenteret på MWC i Barcelona, og så ventes den nye HTC One også at komme inden længe,” siger Christoph Nørgaard i en pressemeddelelse.

Den fulde liste er:

Apple iPhone 5s
Apple iPhone 4s
Sony Xperia V
Samsung Galaxy S4
Sony Xperia Z1 Compact
Samsung Galaxy Note 3 LTE
Samsung Galaxy S4 Mini
Sony Xperia Z1
Sony Xperia Go
HTC Desire 500

Flere nyheder om Samsung galaxy

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden kunne ikke lade være. 2/3/2014 havde vi dette at sige med en historie med fokus på Check om din telefon virker med SanDisk’s nye 128 GB MicroSD kort – Forstættelsen om temaet kan læses her. Seneste nyt om temaet kan du finde her.