Apple vil demonstrere tablet med iPhone apps

Det lader til, at den måske kommende tablet fra Apple kan køre små apps præcist som iPhone.

Apple vil demonstrere tablet med iPhone apps

Det ser ud til at Apple endelig vil afsløre firmaets længe ventede tablet til verdenen ved en event i løbet af januar.

Vi hører snak i hjørnerne om, at Apple har henvendt sig til udvalgte app-udviklere, og bedt dem om at producere versioner af deres programmer, der kan køre i høj opløsning, og ikke er begrænset til de 320 x 480-pixel, som iPhone-skærmen kan præstere i øjeblikket.

En anonym kilde har snakket med Business Insider, og han fortæller, at det angiveligt er en nem sag at opgradere programmerne til at køre med en højere opløsning.

Apple har netop booket et kongrescenter i San Francisco til en event den 26. januar, så det er sandsynligt at tabletten vil blive afsløret den dag.

En kilde har informeret T3 om, at det stort set er umuligt at opdrive trykfølsomme skærme på syv tommer i øjeblikket. Det antyder, at Apple muligvis har købt alt, hvad firmaet har kunne få fingrene i.

Tidligere reportager antydede at tabletten ville blive på 10 tommer.

Det er uvist om Apple har ombestemt sig, eller om der vil blive produceret for forskellige modeller: en på syv tommer og en på 10 tommer.

New York Times fik fornyelig information fra en Apple-medarbejder, der sagde til avisen, at forbrugerne vil blive “meget overraskede over, hvordan du interagerer med tabletten.”Hvad det egentlig betyder ved ingen, men det kunne tyde på, at Apple har udviklet en endnu mere avanceret version af multitouch-teknologien, eventuelt med taktilt feedback, så skærmen reagerer, når du rører ved den.

Nå, det nytter ikke at spekulere. Vi finder vel ud af det før eller siden…

Efterfølgende nyt om temaet

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 6/7/2009 fulgte vi op med artiklen; Android-tablet fra Archos den 15. september – Det videre forløb i sagen finder du her. Se også de seneste nyheder om emnet her.