Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple vil have folkets hjælp til Maps

Apple vil have folkets hjælp til Maps

Brugernes viden og observationer skal til at spille en større rolle i arbejdet med Apple Maps

Apples egen kortapp var genstand for en masse palaver, men selvom det peger den rigtige retning med appen, så kan der stadig gøres noget. For at forbedre oplevelsen og præstationen i Apple Maps, vil Apple for fremtiden bruge folkets input.

Læs også: Apple overvejer lille iPhone næste år

Et nyt jobopslag på Apples hjemmeside søger nemlig efter en medarbejder, der kan være med til at udvide Maps-appen ved at lade Apple crowdsource information.

Ifølge jobopslaget skal man kunne give brugerne mulighed for denne crowdsourcing ved en god brugerflade. Apple vil også gerne integrere Maps bedre med Siri og Passbook, kan man se ud fra jobopslaget.

Læs også: iPad-app stoppede S-togstrafikken

Ved at bruge de informationer, brugere aktivt eller passivt kan sende ind til Apple, vil appen eksempelvis bedre kunne registrere en trafikprop og lede folk udenom den.

Det er bestemt ikke uset, at trafik- og navigationsapps bruger informationer, der er blevet indsamlet af brugerne. Korttjenester er også kun et udsnit af de måder, crowdsourcing og bruger-input bliver brugt på, og crowdfunding vinder også mere og mere indpas, hvor almindelige mennesker financierer spændende projekter.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 05-12-2014 17:33:28

Var det ikke bedre at erkende sine fejl og så tage Google Maps ind igen? Apple Maps er blevet klart bedre, end da det kom, men det halter stadig gevaldig bagefter Google Maps. Men sjovt nok halter de begge gevaldigt efter HERE Maps (MS' relancering af Nokia Maps).

9 5
TF 05-12-2014 19:03:44

Ville det så egentlig ikke være bedere at de kontaktede nokia og lavede en aftale om at bruge here maps fremfor en dårligere løsning fra google ?

6 4
Naggie21 05-12-2014 20:00:07

Jo, det ville det sådan set. Det er dog Microsoft de skal kontakte. Nokia ejer det ikke længere, efter MS opkøbte Nokias mobil division, hvor Nokia Maps fulgte med. Og nu er det så omdøbt til HERE Maps.

Men problemet er, at HERE ikke er kommet til iOS endnu. Kun Android i en beta, hvor det skal sideloades som en .apk. På Windows Phone er det med fra starten.

0 0
Peter Frederiksen 06-12-2014 09:54:37

Nokia har bekræftet at de arbejder på en ny IOS version (de fjernede Here maps fra Apple Store for lidt over et år siden!).

0 0
Kurt L Andersen 05-12-2014 21:11:42

Tror nu nok at det er Nokia der ejer Here stadigvæk, MS købte hardwaredelen men ikke softwaren delen af Nokia... Nokia har jo bla givet Here til Samsung mobiler og alle andre med android kan hente en beta af Here maps.

0 0
Naggie21 05-12-2014 21:32:02

Det kan sgu nemt være du har ret. Anyway, så kan Apple ikke gå til dem endnu, da der stadig ikke findes en app til iOS. Men det kommer nok inden alt for længe :)

0 0
TF 05-12-2014 23:54:21

De kunne jo hjælpe nokia med at lave app'en og så komme hurtigt igang, men nu er apples maps nu ikke så ringe som folk gerne vil gøre den til længre, jeg kom fint frem sidst jeg brugte den.

2 2
Naggie21 06-12-2014 00:25:01

Og det siger jeg jo også tydeligt, at den ikke er i mit første indlæg. Men den er stadig ringere end de to nærmeste konkurrenter. Og så er den lukket for udefrakommende. Hvorfor ikke bare erkende, at andre er bedre til det job og så lade dem gøre det. De har jo trods alt haft Apple Maps så længe nu, at de burde have et bedre produkt end de har. Det er jo trods ikke bedre nu, end at de er på de niveau, som de burde være på ved udgivelse.

Jeg kan godt forstå, at de havde travlt med at komme ud af Googles produkter, eftersom de var blevet så uvenner. Men så burde de på det tidspunkt, have betalt sig til et andet produkt fra en 3. part. Så kunne de i ro og mag udvikle på deres egen, i stedet for at presse et beta produkt ned over hovedet på deres kunder. Lad os nu lege, at Samsung havde gjort det samme, så var de sgu blevet slagtet. Det er kun fordi det er Apple, at de kunne slippe afsted med det, uden at miste alt for meget skind på næsen.

8 2
TF 06-12-2014 02:48:50

Ringer du så til google og siger de skal droppe deres maps fordi der er en anden (nokia) der er bedere ;-)

Skal jeg være ærlig tror jeg samsung og alle andre kan slippe afsted med meget mere end apple uden den store kritik/omtale, apple's mindste fejl bliver jo blæst op til det helt store problem vær gang.

3 4
Kurt L Andersen 05-12-2014 17:31:41

De kan da godt få min hjælp
www.google.com/maps

6 4

Om brug af cookies