Apple vil have folkets hjælp til Maps

Brugernes viden og observationer skal til at spille en større rolle i arbejdet med Apple Maps

Apple vil have folkets hjælp til Maps

Apples egen kortapp var genstand for en masse palaver, men selvom det peger den rigtige retning med appen, så kan der stadig gøres noget. For at forbedre oplevelsen og præstationen i Apple Maps, vil Apple for fremtiden bruge folkets input.

Læs også: Apple overvejer lille iPhone næste år

Et nyt jobopslag på Apples hjemmeside søger nemlig efter en medarbejder, der kan være med til at udvide Maps-appen ved at lade Apple crowdsource information.

Ifølge jobopslaget skal man kunne give brugerne mulighed for denne crowdsourcing ved en god brugerflade. Apple vil også gerne integrere Maps bedre med Siri og Passbook, kan man se ud fra jobopslaget.

Læs også: iPad-app stoppede S-togstrafikken

Ved at bruge de informationer, brugere aktivt eller passivt kan sende ind til Apple, vil appen eksempelvis bedre kunne registrere en trafikprop og lede folk udenom den.

Det er bestemt ikke uset, at trafik- og navigationsapps bruger informationer, der er blevet indsamlet af brugerne. Korttjenester er også kun et udsnit af de måder, crowdsourcing og bruger-input bliver brugt på, og crowdfunding vinder også mere og mere indpas, hvor almindelige mennesker financierer spændende projekter.

Det sidste nye i sagen

Historien døde ikke med denne fortælling. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 4/12/2014 vinklede vi sagen videre med artiklen om Apple overvejer lille iPhone næste år – Klik her. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.