Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple vil køre på grøn energi

Apple vil køre på grøn energi

Amerikanske Apple vil inden årets udgang køre på grøn energi i deres datacentre.

Amerikanske Apple planlægger at lade deres største datacentre i Amerika køre på udelukkende grøn energi inden årsskiftet.

Apple har investeret i udstyr til to solcelleanlæg i North Carolina, hvor det største datacenter er beliggende. Dette solcelleanlæg skal levere 84 millioner kilowatttimer om året.

Ifølge Peter Oppenheimer, som er koncernfinansdirektør, satser Apple på at bruge den kulfrie elektricitet på alle tre datacentre inden dette års udgang.


Kilde: Business.dk

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

04-06-2012 11:11:09

Syntes det er lækkert at nogle af de store spillere, står ved deres ansvar. Der er rigtigt mange andre store firmaer, der godt kunne følge efter apple i denne stil (hvis de altså må, nej pjat ;D)

0 0
Mazzen 04-06-2012 11:44:29

Enig, og tror desværre også det er et stunt for at fjerne fokus på den kritik som der er omkring FoxConn, samt den fortsatte elendige håndtering fra Apple(samt andre producenter) af hele sagen, det sørgeligt at de gør en smule godt hvor de dagligt ses, men der hvor der ikke er så mange, prøver de at feje det hele ind under tæppet.

0 0
04-06-2012 12:55:53

Hele problematikken med FoxConn er jo ikke kun apple's. Det største ansvar ligger jo hos os forbrugere og Kina's problemer med menneskerettigheder. Og om det er et mediestunt eller ej, så er det den vej vi skal gå :D (Men næsten alt hvad apple laver er jo et mediestunt, så ja sikkert nok :D)

0 0
Jesper Søgaard 04-06-2012 10:46:10

Det er da helt sikkert et forsøg på at imødekomme den megen negative omtale Apple har fået omkring Foxconn. Jeg tror bare desværre at deres kunder sagtens kan gennemskue at et grønt anlæg i USA ikke hjælper på at arbejderne på Foxconn lever under dårlige vilkår.

Hvis Apple virkelig vil forsøge at markedsføre sig på CSR så brug nogle af de mange milliarder de har stående på bankbogen til at rette op på vilkårene hos deres fabrikanter.

0 0
Mazzen 04-06-2012 11:27:58

Enig, men i stedet for at sige det ene før det andet så burde de gøre begge på samme tid, ikke fordi de mangler pengene til dig

0 0

Om brug af cookies