Apple vil måske købe Beats Electronics

Hvis nye rygter holder, så vil Apple i næste uge afsløre opkøb af Beats Electronics, som bliver største køb fra Apple hidtil.

Apple vil måske købe Beats Electronics

Midt i januar måned kunne vi på Mobilsiden.dk fortælle, at Beats lancerer endnu en musikstreaming tjeneste. Virksomheden, der tidligere har samarbejdet med mobilproducenten HTC, gik solo med en musiktjeneste på abonnementsbasis, som vi i forvejen kender det fra Spotify, Wimp osv.

Nu går der rygter om, at Apple vil opkøbe firmaet, der også er bag de velkendte høretelefoner og artisten Dr. Dre som kransekagefigur. Aftalen forlyder desuden på at løbe op i 3,2 milliarder dollars, hvilket ville være største virksomheds-opkøb til dato for Apple. Det skriver 9To5Mac.

Apple har købt 24 selskaber på 18 måneder

Derudover oplyser The New York Post, at har rygterne også peget i retning af, at Beats Electronics stifter Jimmy Lovine vil blive ansat som Tim Cooks særlige rådgiver til kreative anliggender. Hvad det så vil dække over, vil kun tiden kunne vise. 

Apple har købt specialiseret skærmvirksomhed

Et opkøb af Beats Electronics vil give Apple øjeblikkelig erfaring i streaming “on demand” musiktjenester, samt design af høretelefoner, wearables(bærbare gadgets) samt lyd-teknologier. 

Mobilsiden.dk følger naturligvis sagen, og vender tilbage når vi ved mere. 

Kilde: 9To5Mac

Seneste nyt i fortællingen

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 9/5/2014 fulgte vi op med et indlæg omkring Advokat: Patent-krigen mod Samsung slutter snart, og Apple vinder ikke – Læs videre her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..