Apple vinder endnu et slag mod Samsung – denne gang i Japan

Retssagen mellem Apple og Samsung er afgjort i USA. Denne gang er det i Japan, og Tim Cook og Co. vinder endnu engang.

Apple vinder endnu et slag mod Samsung – denne gang i Japan

Først på måneden kunne vi her på Mobilsiden.dk fortælle, at retssagen Apple mod Samsung i USA afgjort. Retssagen i vesten har stået på siden 2012, og resulterede i, at Samsung nu skal betale Apple 930 millioner dollars for krænkelse af patenter. 

iPhone 5C sælger bedre end Samsung Galaxy S4

Sidste sommer vandt Apple i Japan, og i tirsdags var parterne tilbage i østen. Denne gang var det Apples iPhone 4, 4S og iPad 2, der ifølge Samsung krænker patenter om data-kommunikation. Tokyo District Court dommeren Koji Hasegawa gav dog Apple medhold, og de skal derfor ikke betale Samsung Electronics. Det skriver Bloomberg.

Samsung går i flæsket på Apple i nye reklamer

“Vi er skuffede over rettens afgørelse,” sagde Samsung i en e-mail erklæring og fortsætter “Efter en grundig gennemgang af dommen, vil vi afgøre, hvilke foranstaltninger der skal træffes, herunder en appel.”

Samsung går i flæsket på Apple i nye reklamer

Tidligere har der været rygter om, at Apple og Samsung vil begrave stridsøksen, men intet tyder på, at techgiganterne bevæger sig i retning af forsoning. 

Kilde: Bloomberg

 

Det næste i sagen

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. Allerede d. 24/3/2014 publicerede vi en opfølgning med artiklen Apple måske på vej med Spotify-konkurrent og iTunes-app til Android – Læs videre her. Tjek også seneste nyt om emnet her..