Apple viser hvordan Apple Watch redder liv

Apple aktiverer EKG måling i Apple Watch og viser i en række videoer hvordan deres populære smartur kan redde liv.

Apple viser hvordan Apple Watch redder liv

Apple har længe fokuseret på det sundhedsmæssige aspekt ved deres Apple Watch, der med sundhedsappen prøver at holde dig i gang i løbet af dagen. Men nu frigiver Apple en serie af videoer, som har fokus på hvordan Apple Watch kan redde liv.

Apple kalder videoerne for “real stories” og er baseret på sande historie, hvor Apple Watch har spillet en afgørende rolle i at redde personer. Der er indtil videre frigivet to videoer i serien. Begge videoer finder du herunder.

Test: Apple Watch 4 – Mangler det vigtigste

Videoer kommer meget passende sammen med nyeste WatchOS opdatering, som aktivere den spændende EKG funktion på Apple Watch 4. Funktionen kan finde hjertearytmi og er godkendt af US Food and Drug Administration. Udover aktiveringen af EKG målingen, så byder WatchOS 5.1.2 på nye komplikationer til urskiverne.

Ingen EKG måling med Apple Watch i Danmark endnu

Der er mange der har spurgt os om EKG målingen til Apple Watch og hvornår funktionen bliver aktiveret. Men EKG målingen er, indtil videre, udelukkende tilgængelig i USA. Der er endnu ikke fundet nogle måder, hvor man kan omgå denne regionsspærring. Hvornår det bliver muligt at tage et EKG i Danmark med Apple Watch 4 er endnu uvidst, men vi gætter på at det kan tage tid. Så vi må nøjes med de andre forbedringer i 5.1.2 versionen af WatchOS. Du opdaterer via Apple Watch appen på din iPhone. Gå til “Generelt” og derefter “Softwareopdatering”.

Hvad synes i om videoerne?

Læs også: Savner du en luksusudgave af Apple Watch? Værsgo’

Emnet er ikke færdigdebatteret

Interessen for emnet tog ikke slut. mobilsiden gik videre med historien. d. 4/12/2018 fulgte vi artiklen op med sagen; Rapport: Apple ikke klar til 5G før 2020 – Læs den her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..