Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple Watch 2 får et 36 % større batteri

Apple Watch 2 får et 36 % større batteri

Apple pakker et væsentligt større batteri ned i det kommende Apple Watch 2. Et billede afslører nemlig, at uret får 334 mAh at gøre godt med i det næste år.

Foto: Apple.com

Batteriets størrelse i det nuværende Apple Watch er ikke synderlig stor, men taget den lille størrelse i betragtning har Apple alligevel fået en relativ god batteritid ud af uret.

I det næste Apple Watch 2 vil batteriet dog blive markant bedre, lige som analytikeren Ming-Chi Kuo kunne afsløre for en lille måned siden. Nu er flere oplysninger om batteriet dukket op - ja, sågar et billede, der angiveligt viser en kapacitet på 334 mAh i 42 mm udgaven af det næste Apple Watch.

Læs også: Kommende Apple Watch: Større batteri og indbygget GPS

Til sammenligning gemmer der sig kun 246 mAh i det nuværende Apple Watch i 42 mm-varianten, hvor den mindre udgave på 38 mm kun rummer et batteri på 205 mAh. Det noget større batteri betyder med andre ord, at der i 42 mm-størrelsen sker en relativ stor forøgelse af kapaciteten på 36 %.

Den øgede kapacitet bliver der formentlig også brug for, for hvis de hidtidige rygter er at tage for gode varer, udstyres Apple nemlig med en indbygget GPS med barometer, så du kan få præcis tracking af løbeturen uden at have din iPhone med.

Det forlyder samtidig, at der vil være to forskellige modeller tilgængelig, hvor den ene af dem altså vil skille sig ud med tilføjelsen af GPS og barometeret, hvor det større batteri må formodes at være inkluderet. Om den ’normale’ udgave af Apple Watch så også får øget batteriets kapacitet, er endnu for tidligt at sige – men det vil absolut ikke skade, så Apple kan love mere end 18 timers batteritid.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies