Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple Watch blandt årets opfindelser

Apple Watch blandt årets opfindelser

Time Magazine har kåret årets 25 bedste opfindelser, og her er flere tech-produkter - heriblandt Apple Watch

Det kommende ur fra Apple har allerede tiltrukket sig stor opmærksomhed, også fra Time Magazine. Time har nemlig valgt at tage Apple Watch med under de 25 bedste opfindelser i indeværende år.

Listen er ikke i en prioriteret rækkefølge, men begrundelsen for Apple Watch' tilstedeværelse på listen lyder blandt andet, at Apple er gået en anden vej end tidligere.

Læs også: Apple Watch-detaljer kommer frem med WatchKit

Hvor andre har forsøgt at få hele smartphoneoplevelsen ned i størrelse, har Apple Watch helt gentænkt computeren på håndleddet med en helt ny måde at navigere på i en blanding af touch-skærm og fysiske knapper.

Mere gadget-tech på listen

Apple Watch er dog ikke det eneste gadget-lignende tech på listen. Til dels er alt teknologi, men noget kommer tættere på forbrugere end andet, som for eksempel Microsoft Surface Pro 3, der får roser for at kombinere kræfter og mobilitet.

Også den sikkerhedsorienterede Blackphone er med på listen. Time henviser til en undersøgelse, som siger, at halvdelen af amerikanerne er utrygge ved at dele oplysninger i en samtale over mobilen, og derfor er Blackphones fokus på sikkerheden vigtig.

Læs også: Surface Pro 3 anmeldelse - En kærlighedshistorie [TEST]

I den lidt lettere ende er der også blevet plads til 'selfie-pinden' der sætter ens telefon på en teleskopstang. På den måde kan man rigtig få alle med på sin selfie.

Også et system med legetøj, der bruger en iPads kamera til at udvikle børns motoriske evner. Børnene for en opgave på skærmen, som de skal løse med fysiske klodser, så de ikke udelukkende sidder og kigger på en skærm.

Hele listen kan ses her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

phoenix 24-11-2014 23:49:11

Et produkt som ikke er på gaden endnu, som ingen har haft i hænderne, og ingen rigtig ved hvordan kommer til at virke, jamen lad os da shortliste det til årets opfindelse, fordi, hvorfor ikke?

9 3
TF 25-11-2014 00:01:47

Der er da mange der har haft det i hånden, det er bare ikke tilsalg i nu.

0 10
N 25-11-2014 07:57:16

Ja haft det i hånden og det var det. Det fleste har prøvet det til keynoten og der var det bare en masse screenshots de brugte som en form for demo. Så nej der er ikke mange der har haft et fuldt ud funktionsdygtigt apple watch i hånden.

8 2
Sven Andresen 24-11-2014 11:03:13

Jeg synes Apple Watch ligner en formindsket udgave af dere smartphone. Helt ærligt.

Igen får Apple kredit for noget de IKKE har opfundet. Det er både funktionsmæssigt og udseende. Nu hørte jeg deres lancering, og det de gentager i Time, er ikke det jeg hørte til Apple Watch lancering.

Men som med alt andet kan man faktisk allesammen tyde noget forskelligt ud fra samme tekst/lancering.

7 3
Thomas Larsen 24-11-2014 11:11:30

Det værste er vel egentlig at alt kan nå at ændre sig inden release, så de giver årets opfindelse til idéen om et produkt der først eksisterer fra næste år af.

Det kan kun være linkbait.

6 5
TF 24-11-2014 15:35:32

Linkbait er det og shit hvor du bed godt og grundigt på hva :-)

0 11
Thomas Larsen 24-11-2014 16:06:05

Nej, Mobilsiden bed godt og grundigt på, jeg læste den kun ud fra deres oversættelse indtil Morten skulle spille smart :)

3 4
TF 24-11-2014 16:52:19

Du åd den råt :-) og hvem der spiller smart kan vist diskuteres ;-)

2 9
24-11-2014 11:00:32

Har de nu også genopfundet et Smart watch. De er sku dygtige Apple ?

13 1
Thomas Larsen 24-11-2014 09:57:07

Haha, det er godt nok for sjovt.

De siger selv de ikke er det første men prøver at forsvare det ved at sige Apple ikke laver den nedskrænket mobil på et ur, hvilket faktisk er lige præcist det de gør(Fulgte de overhovedet med i lanceringen), og så samtidig ignorerer at der så også er en del (inkl. det mest populære smartur, pebble) som ikke gør.

Endnu sjovere er det at de nedenunder så åbenbart ligepludselig godt kan finde ud af at kategorisere deres "opfindelser", hvorfor kan Blackphone ikke også bare blive årets opfindelse som værende en smartphone? Der er trods alt ingen andre der har forsøgt at lave sådan en smartphone før, så det er ok.

18 8
Morten 24-11-2014 10:16:48

"try to shrink down the EXPERIENCE of using a cell phone" ... læs dog artiklen før du kommenterer på den.

6 14
Thomas Larsen 24-11-2014 10:44:36

Husk at forstå konteksten af det du kritiserer før du kværulerer, det er ikke så godt hvis ét ord er nok til at forvirre dig så meget.

Men oplevelsen var netop det jeg snakkede om, og det er mig bekendt kun set på Samsung (Især på de highend Samsung ure) og Sony Smartwatch 1/2 at de gør det på den måde.

Pebble og Android Wear, samt andre wearables fra Samsung gør tingene på en måde der netop ikke forsøger at gengive oplevelsen af en telefon i form-faktoren af et ur, men det er faktisk hvad Apple (på nogen punkter) gør, hvilket ligesom Samsung's highend smartwatches også har muligheden for kun at fungere som et ur lignende Android Wear/Pebble.

Uanset hvad så er det da rimeligt useriøst, og sandsynligvist linkbait fra deres side af.

14 6

Om brug af cookies