Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple Watch får kun en lille opgradering i år

Apple Watch får kun en lille opgradering i år

Forvent ikke de helt store nyheder, når Apple lancerer det næste Apple Watch. I stedet venter en lille "S"-lignende opgradering kendt fra iPhones.

Apple har på rekordtid fået godt og grundigt fat i markedet for smartwatches med det superpopulære Apple Watch, og ikke overraskende er det inden for en nær fremtid tid til en ny udgave, der skal følge op på succesen.

Ifølge Business Insider bliver der dog næppe tale om den helt store opgradering af det særprægede smartwatch. Hjemmesiden har forhørt sig hos en analytiker, der kun forventer en mindre opgradering af hardwaren og sammenligner dette års Apple Watch-opgradering med en iPhone 6, der bliver opgraderet til en 6s.

Læs også: Her er datoen for Apples kommende iPhone- og iPad-event

Helt konkret vil Apple ifølge analytikeren nøjes med at forny uret med en bedre processor samt øvrige, men endnu ukendte, komponenter, og et nyt batteri, der forhåbentligt er større end de nuværende 205 mAh. Til sidst byder det nye ur også på et endnu større udvalg af smarte urremme.

Derudover er han også overbevidst om, at der ingen trådløs mobildataforbindelse via 3G eller 4G vil være at finde i det næste Apple Watch, som det ellers kortvarigt var muligt at finde i LG Watch Urbane 2nd Edition.

Uret blev dog kort efter annulleret af LG selv grundet ukendte problemer, så vi har altså endnu til gode at se et smartwatch på markedet, der ikke er afhængig af en tæt opkobling med Bluetooth eller WiFi til smartphonen.

Lanceres først i efteråret

Tre større Apple-nyheder ventes at blive offentliggjort den 15. marts, og på trods af, at en af nyhederne omfatter Apple Watch, er det ikke det opgraderede ur, der afsløres allerede i næste måned.

Uret bliver ifølge analytikeren først afsløret ved en særskilt event i løbet af efteråret, så ved den nærtforestående event er det altså ”kun” nyt tilbehør og en softwareopdatering, du kan se frem til - og ikke mindst den længe ventede iPhone 5se samt iPad Air 3.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies