Apple Watch får smart, men dyr, ladedock

Ønsker du at udstyre dit Apple Watch med en dedikeret ladedock er en ny ladestander på vej - se den dyre løsning her.

Apple Watch får smart, men dyr, ladedock

Et nyt stykke Apple-tilbehør er på vej til selskabets smart-ur. Lækkede produktfotos af hvad der ganske enkelt bliver kaldt ’Magnetic Charging Dock’ viser en stilfuld, minimalistisk ladeløsning til Apples Watch.

Docken er flad, rund, enkel og gemmer på en rund kerne, der ligner standardopladeren til forveksling.

Opladestanderen er designet til at holde på uret på to måder: liggende eller stående. Den centrale ladeenhed, der står for den trådløse overførsel af strøm, kan rejses så uret hviler på siden og viser klokken.

Læs også: Nyt Apple Watch på vej til næste sommer

Til opladeren følger et to meter langt Lightning kabel, der sluttes til en adapter med USB-port.

Skulle du komme til at miste opladeren til dit Apple Watch kan du altså vælge denne løsning, dog til en væsentlig højere pris den original opladerkabel der i forvejen løber op i 249,- kroner. Ifølge macrumors vil den nye oplader løbe op i 89 Euro, eller omkring 700 kroner i den danske handel.

Hvornår den nye ladeløsning vil ryge i handlen oplyses ikke, men eftersom at både emballage og pris ligger fast, vil der næppe gå lang tid, før den kan købes.

[UPDATE] Apples Magnetiske opladedock er nu officielt tilgængelig på Apples hjemmeside til 679,- kroner.

Fortsættelse af sagen

Meget er sket siden vi kørte artiklen. mobilsiden fulgte op på sagen. 17/11/2015 gik vi videre med en ny vinkel på temaet Apple hiver 94 % af overskuddet hjem i 3. kvartal – Den kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet her..