Apple Watch kan kun købes online i første omgang

Hvis du har planer om at købe et Apple Watch til lanceringsdagen, kan du ikke bare gå forbi Apple's fysiske butikker.

Apple Watch kan kun købes online i første omgang

Efterspørgslen for Apple Watch er større end hvad Apple kan håndtere til lanceringsdagen den 24. april.

Derfor kommer du til at gå tomhændet hjem, hvis du regner med at tage et smut forbi en af de fysiske Apple Retail Stores for at få fingrene i et Apple Watch.

Læs også: Se priserne på alle Apple Watch-udgaver

Salget af urene vil nemlig kun foregå online gennem Apple Store i første omgang. Hjemmesiden MacRumors er kommet i besiddelse af et dokument, der viser, hvordan Apple’s personale skal håndtere kunder, der kommer forbi for at købe uret.

Kunder, der møder op i butikken, vil blive bedt om at foretage en produktreservation for senere at prøve det ønskede ur på et aftalt tidspunkt. Efter at have prøvet uret, skal medarbejderen hjælpe kunden med at foretage købet online.

Læs også: Derfor er Apple Watch Edition ekstrem dyr

Fra den 10. april kan du selv lave forudbestillingerne og prøve uret i en fysisk butik med en produktreservation i hånden i de næste to uger indtil lanceringsdagen den 24. april.

Ifølge rygtet fra MacRumors sigter Apple efter at muliggøre køb af Apple Watch direkte fra de fysiske butikker efter den første bølge af efterspørgsel er ovre.

Sagen fortsætter

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 30/3/2015 havde vi dette at sige med artiklen; Apple vil lancere 3 nye iPhones denne sommerKlik her og læs den fulde artikel.. Du kan læse absolut seneste nyt her.