Apple Watch klar til masseproduktion

Det er stadig usikkert, hvornår uret vil kunne købes, men det ser ud til, at produktionen kommer i gear

Apple Watch klar til masseproduktion

Der er store forventninger til Apple Watch, der skulle komme ud til forbrugerne en gang i 2015. Det præcise tidspunkt er der stadig lidt forvirring om, men dem der skal producere uret ser ud til at komme i gang for alvor.

Det lyder fra dele af Apples forsyningskæde, at der er kommet ordrer på de chips, der skal være i uret til mellem 30 og 40 millioner enheder.

Læs også: Apples guld-Watch bliver 15 gange dyrere

Tidligere havde Apple Watch ikke fået de sidste godkendelser, der skulle til, før de kunne gå i masseproduktion, men det har de altså nu. Dermed er vejen til forbrugernes håndled banet for Apple, der har store forhåbninger til uret.

Når Apple salgstal for Apple Watch på de 30-40 millioner ure, som der tilsyneladende er bestilt komponenter til, så må det siges at være en kæmpe succes for det amerikanske selskab.

Seneste nyt

Emnet taget i betragtning, gik det hurtigt med fortsættelsen. mobilsiden gik videre med sagen. Efterfølgende d. 12/11/2014 publicerede vi en artikel om Apple bliver sagsøgt over iMessage-problem – Forstættelsen om temaet kan læses her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..