Apple Watch kommer senere end ventet

Da Apple præsenterede sit første ur, var det med ordene først på året, men det kan være senere end mange venter

Apple Watch kommer senere end ventet

Apple sagde, at Apple Watch ville komme først i 2015. Det har fået mange til at tro og håbe på januar eller måske februar, men det ser ikke ud til, at man i så fald vil få sine forventninger indfriet. Apples ansvarlige for salg til kunder har nemlig sagt, at uret kommer til foråret.

Den astronomiske måde at forklare forår på siger, at det bliver forår den 20. marts, og skulle det også være Apples måde at tolke årstiden på, så er der stadig nogle måneder til en lancering. Også selvom man bruger den klassiske opdeling, så vil 1. marts være sent i manges øjne, når man tager Apples melding med i beregningerne.

Læs også: Apple Watch: Sådan præsenteres det nye smartwatch – video

Angela Ahrendt, som bemeldte chef hedder, har sagt disse ord i en video til de ansatte, og det er 9to5mac.com, der har fået en afskrift af videoen.

Apple Watch er ventet med spænding af mange rundt om i branchen, og selvom det fik en blandet modtagelse ved præsentationen, så forventer mange, at Apple Watch vil ændre wearable-markedet.

Fortsættelse:

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 31/10/2014 gik vi et spadestik dybere og bragte en vinkel på Apple iPad Mini 3: Guldlok skuffer [TEST] – Den næste artikel om emnet finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her..