Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple Watch specifikationer måske opdaget

Apple Watch specifikationer måske opdaget

Der er stadig et stykke tid til Apple Watch finder vej til forbrugerne, men nu er nogle specifiaktioner måske dukket op

Apple havde ikke mange konkrete detaljer om Apple Watch, da det blev præsenteret, men har nogle detaljer set dagens lys. Timothy Arcuri, som er analytiker, har talt med kilder i Apples kæde af leverandører, og af dem har han opsnappet nogle ting.

Blandt andet lyder det fra disse kilder, at Apple Watch vil have 512MB RAM, og at der vil være 4GB lagerplads at gøre godt med. Derudover kommer der muligvis også en udgave med 8GB lagerplads.

Læs også: Apple Watch i guld bliver dyrt

Holder dette stik vil det lægge Apple Watch i samme liga som Samsung Gear S og LG G Watch, der som bekendt kører ærkerivalen Googles styresystem til wearables, Android Wear.

Samsung Gear S udmærker sig blandt andet ved at have plads til et SIM-kort, så det selv kan ringe op og hente data uden en telefon, men indeholder altså ligesom Apple Watch 512MB RAM og 4GB lagerplads. Derudover har Gear S en dual-core processor på 1GHz og et batteri på 300mAh, som er nok til cirka 2 dage.

Arcuri mener også at have fundet ud af, at Apple Watch vil have en lignende chip som i iPhone 5S, selvom den har GPS i sig. Det fortalte Apple, at Apple Watch ikke vil have, men det kan være en modificeret version.

Læs også: Apple Watch: Apple stormer ind på wearable-scenen

Apple har ikke afsløret mange detaljer omkring Apple Watch, og æblemærket har hidtil holdt sig til at tale om ting som den nydesignede brugerflade.

Vi ved dog allerede, at Apple Watch vil komme i 3 versioner - sport, klassisk og 'Edition', som er i guld. Derudover har Apple selv udtalt, at de regner med, at Apple Watch skal lades op hver dag.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies