Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple WWDC holdes i juni - får vi mon iOS 7?

Apple WWDC holdes i juni - får vi mon iOS 7?

Apples årlige udvikler konference WWDC afholdes i år fra den 10. til 14. juni 2013. Billetterne er netop sat til salg.

Dette års Apple Worldwide Developers Conference afholdes i perioden 10. til 14. juni i Moscone West Center i San Francisco. Det skriver CNET.com.

 - Apple tester ny iPhone og iOS 7

Det er under Apples WWDC, at Apple normalt præsenterer en stor iOS opdatering, så forventningerne til en iOS 7 præsentation er store.

 - Jonathan Ive arbejder på designændringer i iOS 7

  - "Vores udviklere har haft det mest produktive og profitable år nogensinde, og vi er glade for at vise dem de nyeste fremskridt inden for softwareteknologi og udviklingsværktøjer til at hjælpe dem med at skabe innovative nye applikationer,” siger Philip Schiller, Apples senior vice president for markedsføring.

 - ”Og vi kan ikke vente med at komme nye versioner af iOS og OS X i deres hænder på WWDC," tilføjede Philip Schiller.

 - Rygte: Apples iOS 7 er forsinket

Billetterne til årets udvikler konference kan købes via Apples WWDC hjemmeside fra i dag til en pris på 1.599 dollar. Der kan du også læse nærmere omkring programmet for konferencen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 26-04-2013 10:48:00

men hvor stor en ændring vil det være?
Mange tech sites har været ude og sige at ios7 vil komme med ny designstil og at det også er tiltrængt.
Apple (Jonathan Ive) har efterfølgende været ude og sige at det er ikke vil komme så store ændringer som mange "eksperter" spår.

Jeg ser det som godt og ondt. Apple tager små skridt af gangen så kunderne vender sig til det og det ikke bliver et chok som win7-win8 hvor mange ikke kan finde ordentlig rundt.

Men lige som win7 og OSX, så kom win8 med radikale ændringer fordi der ikke er sket meget med brugervenligheden i mange år! Win8 er hadet af mange som ikke ønsker forandring og dem er der altid mange af, men ændringer er nødvendige. Det samme kan siges om IOS7. Der er hårdt brug for designændringer da Android 4.1+ og WP8 er langt mere nytænkende. Så en kraftig ændring af IOS6 er nødvendig, men den kommer næppe. Det bliver sikkert gjort hen over et eller to år før Ive's (og tech sites) designændringer er ordentligt synliggjort.

Just my 2 cents

0 0

Om brug af cookies