Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apples App Store solgte for 15 milliarder dollars i 2014

Apples App Store solgte for 15 milliarder dollars i 2014

Det er ikke småpenge, der bliver handlet for i Apples App Store, i hvert fald ikke når man lægger dem sammen

Der er penge i apps, hvis man rammer den rigtige ide, og med mange apps følger mange penge. Det er en af grundene til, at Apple i 2014 slog rekorden for flest penge brugt i deres appportal, App Store, og det samlede salg løb op i 15 milliarder dollars - godt 94 milliarder danske kroner.

Læs også: Apple arbejder på nytænkning af MacBook Air

Med til det hører, at for hver krone der bliver brugt i App Store, får Apple selv 30 øre, og derfor har App Store indtjent Apple godt 28 milliarder danske kroner.

Det blegner lidt når man ser Apples samlede salg, der løber op i over 1,1 billion danske kroner, men App Store er relativt let og smertefri at vedligeholde. Der er ikke mange udgifter forbundet med App Store, så Apple er sandsynligvis yderst tilfredse med resultatet.

Læs også: Stabile fremskridt for iOS 8

Året før lå det samlede salg i Apples App Store på 10 milliarder dollars, så det er en forøgelse på 50 procent, hvilket må siges at være ganske flot klaret. App Store er også oppe på at tilbyde over 1,4 millioner apps.

I Apples pressemeddelelse, hvor disse tal blev spredt ud til verden, skriver amerikanerne også, at den første uge i det nye år har været særdeles god. Alene i årets første syv dage har App Store solgt for knapt en halv milliard dollars - omkring 3 milliarder danske kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Shawn 10-01-2015 07:25:54

Det er sgu dejligt med de gode tal og lad os håbe at branchen får et swip opad. Det er ingen hemmelighed at en stærk branche med masser af konkurrence giver forbrugerne bedre produkter.
F.eks var det dejligt at se at Apple med IPhone 6 igen tog et stærkt skridt fremad. Og det kommende år bliver spændende med en masse nyt fra bla. Samsung og HTC.. Jubii alle vinder

1 0
N 09-01-2015 10:15:44

Uanset om man er til apple eller ej, så er det sq imponerende tal.

2 0
09-01-2015 10:23:34

Ja, det må man sige. Kunne være interessant med nogle Play Store tal til sammenligning.

2 0
Om brug af cookies