Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apples bekræfter opkøb af Beats Electronics

Apples bekræfter opkøb af Beats Electronics

Efter 4 ugers svirrende rygter har Apple nu endelig bekræftet opkøbet af Beats Electronics til 3 milliarder dollars.

Efter knap 4 uger med svirrende rygter er IT-giganten Apple nu klar til at offentliggøre deres hidtil største virksomhedskøb nogensinde. Som Mobilsiden.dk nævnte på siden igår, så bliver Beats lidt billigere end først antaget, og Apple har altså rekvireret Beats Electronics samt Beats Music for et beløb på 3 milliarder dollars. Det skriver Apple i en pressemeddelelse.

Som del af aftalen, så vil stifterne af Beats Jimmy Lovine og Dr. Dre, samt medarbejderne hertil, altså nu være ansat af Apple, og det virker til at begge parter er tilfreds.

"Musik er en vigtig del af alle vores liv, og indtager en særlig plads i vores hjerter hos Apple," siger Tim Cook, Apples CEO. "Det er derfor, vi fortsat investerer i musik og samler disse ekstraordinære teams, så vi kan fortsætte med at skabe de mest innovative musik produkter og tjenester i verden.”

"Jeg har altid vidst i mit hjerte, at Beats tilhører Apple," siger Jimmy Lovine. "Ideen, da vi startede virksomheden, blev inspireret af Apples uovertrufne evne til at gifte sig med kultur og teknologi. Apples dybe engagement til musik-fans, kunstnere, sangskrivere og musikbranchen er noget særligt. "

På mandag går Tim Cook & Co på scenen til årets udviklerkonference, og her er vi naturligvis spændt på at høre, om der er nyheder på vej til musikfronten som resultat af opkøbet.

Kilde: Apple

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

29-05-2014 11:08:24

Ja vi får vel af vide at de har opfundet hovedtelefonen, samt musik streaming.....

3 27
Shawn S. Ø 31-05-2014 17:20:48

Kravl ned i hulen igen "N" og kom tilbage når der er noget fornuftigt du vil sige

9 0
31-05-2014 23:14:16

Jamen det er da dejligt at se at du til gengæld øser ud af fornuft i dit blændende indlæg her......Og lad os nu se, når apple samles med alle sine tilbedere , om de så ikke lige får ophøjet beats til noget næsten guddommeligt. Selvom størstedelen af highend audio verdenen er enige om at det er noget middelmådigt bras med et brand.

0 7
TF 29-05-2014 11:53:51

Here we go again....

8 2

Om brug af cookies