Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apples coolness er på tilbagetog hos teenagere

Apples coolness er på tilbagetog hos teenagere

Det er ikke længere cool at have en iPhone, hvis alle omkring en, inklusive forældrene, også har en. Teenagere er ikke længere ubetinget vilde med Apples smartphone.

iPhone er ikke længere så cool som den har været. (Foto: Mobilsiden.dk).
iPhone er ikke længere så cool som den har været. (Foto: Mobilsiden.dk).

Apples popularitet på iPhone er enorm, og i Danmark var det klart den mest solgte smartphone i 2012, viser salgstal fra teleoperatørerne.

Men tryk avler modtryk og det tyder på, at Apple skal kæmpe hårdere i fremtiden, for at afsætte deres produkter til ungdommen.

- Test: iPhone 5 bedst men uden innovation

Ifølge nyhedsmagasinet Forbes vil teenagere ikke længere have den samme smartphone som deres forældre eller alle andre omkring dem. De vil i stedet have ”latest and greatest phone that speaks to their generation”.

En ting der er med til at ændre holdningen, er forældrenes tradition om at give deres aflagte mobil til børnene, f.eks. den brugte iPhone. Men i takt med at produkter fra konkurrerende producenter er blevet bedre – og sælges til en lavere pris, er der tendens til at teenagerne får en ny telefon, fremfor den brugte fra forældrene.

Dertil kommer, at den massive udbredelse af iPhone har udvandet den coolnesss der tidligere omgav produktet.

Kilden til historien i Forbes er bureauet Buzz Marketing Group.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lars 14-01-2013 09:21:02

Perfekt. Lad børnene få deres Brio telefoner, og lad os voksne have vores dyre luksus for os selv. Hvad fanden skal en 14-årig med en telefon til over 5.000 kr.?

0 0
15-01-2013 07:54:21

Siden hvornår er en mobil til 5000 blevet luksus? ;-)

0 0
Pedro 14-01-2013 18:00:03

AAAH - du kom først Lars ha ha, dvs. er helt enig! såå teens...SKYND jer ud og køb en Sammy eller en Nokia ;D

0 0
William 14-01-2013 10:09:00

Hvad skal du med en? ;)
Er iPhone ikke bare design udgaven af en Doro telefon? Begrænsede muligheder men tilgengæld let at bruge. Lige noget man kan anbefale sine forældre/bedsteforældre.
Folk må selvfølgelig selv om hvilken telefon de vil have, men det er da klart at apple mister noget af magien når alle render rundt med en. Engang var det Nokia, nu er det Apple, og vi kan kun gisne om hvem der bliver de næste.

0 0
TF 14-01-2013 11:07:47

Og snart er det samme effekt der rammer samsung osv osv sådan er det og har altid været

0 0
Zeb 14-01-2013 08:38:08

Det er vel ca. et år siden at HTC's chef i USA fortalte at han oplevede præcis dette når han besøgte sine børn på college. Alle de unge rendte rundt med Samsung, HTC og sågar Blackberry telefoner, men ingen gad iPhone fordi det havde deres forældre. Det er jo et logisk oprør at man vil have noget andet end forældrene. Det passer i øvrigt også fint med at forældrene er vokset op med at Apple var det lille kreative mærke der stod imod Microsoft, mens nutidens unge vokser op med et Apple der er en mega-corporation og langt større end Microsoft.

0 0

Om brug af cookies