Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apples EarPods med blodtryksmåler er en løgn

Apples EarPods med blodtryksmåler er en løgn

Vi skal kigge langt efter EarPods med blodtryksmålere fra Apple, rygtet har ikke hold på sig

Med en app der hedder Secret kan man anonymt lægge informationer om sin egen virksomhed. Secret har fået en del opmærksomhed, fordi en del ansatte i Silicon Valley, verdens IT centrum, har brugere i Secret. Dermed kan vi medier få nys om produkter og services fra It-ansatte, uden at de ansatte sætter deres karriere på spil.

Det skulle således være en tidligere ansat af Apple der læggede oplysningen om at Apple arbejder på blodstryksmåler i den næste generation af EarPods til iPhone.

Personen bag rygtet har nu taget fat i Techcrunch, for at aflive rygtet. Personen startede rygtet for sjov og forventede ikke at hans venner ville tage det seriøst og sprede budskabet til andre.

Selvom rygtet altså var en løgn, er helsetilbehør fra Apple dog ikke taget ud af den blå luft. Rygterne om iOS8 har længer sværmet omkring sundhed og fitness. Derudover ansatte Apple første maj en wearable expert som har arbejdet med hospitalsudstyr.

Så det er ikke usandsynligt, at Apple, en gang i fremtiden, vil lave fitness produkter som tilbehør til deres populære smartphones og tablets.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Shawn S. Ø 07-05-2014 14:15:46

Undskyld men hvordan kunne man også hoppe på den ;)

0 0
Thomas Larsen 07-05-2014 16:49:52

Hvorfor skulle rygtet da ikke kunne være sandt?

0 1

Om brug af cookies