Apples egen udviklersoftware afslører større iPhones og iPads

Selvom IT-giganten ikke udadtil har afsløret planer med en større iPhone, så viser ny beta-version af Xcode interessen.

Apples egen udviklersoftware afslører større iPhones og iPads

Mobilsiden følger naturligvis altid nysgerrigt med i mobilbrachen, og her høster Apples iPhone ofte en stor del af den internationale medieomtale. Vi har i den forbindelse også bragt mange rygter til jer læsere om den kommende og formodentlige iPhone 6, der forventes at blive præsenteret med en større skærm end 4”. 

Apple selv har traditionen tro ikke valgt at kommentere på disse rygter, og mandagens udviklerkonference bød heller ikke på ny hardware fra techgiganten. Istedet blev en beta-version af Xcode, der er Apples udvikler-værktøj, frigivet, og her mulighed for at afprøve apps som “resizable iPhone”(justerbar iPhone) og “resizable iPad”(justerbar iPad). Det skriver AppleInsider.

Afsløringen garanterer på ingen måde, at Apple nogensinde lancerer iPhones og iPads med større skærme, men det kan være svært at finde en grund til, hvorfor de så skulle give udviklerne muligheden. 

Kilde: AppleInsider

Det sidste nye om emnet

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 21/5/2014 blev sagen bragt videre med sagen om Apple bringer “iPad-genbrugsservice” til Europa – Artiklen kan du læse her her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..