Apples forsøg på at stoppe Samsung Galaxy S III forsinket

Det ser ud til Apple ikke har held med at få salget af Samsung Galaxy S III blokeret i USA.

Apples forsøg på at stoppe Samsung Galaxy S III forsinket

Apple gik fornylig atter i krig mod Samsung, med et forsøg på at stoppe salget af den nye topmodel Samsung Galaxy S III. Anklagen gik mod, at Samsungs S Voice feature er en krænkelse mod et af Apples patenter.

Men nu har en US District dommer forsinket Apples planer om, at blokere den amerikanske lancering af Samsungs nye topmodel.

Dommer Lucy Koh siger, at en afgørelse før lanceringen vil overbelaste hendes kalender. Den amerikanske lanceringsdato for Samsung Galaxy S III er torsdag den 21. juni.

Apple skal nu anmode om en ny dato for retsmødet, hvis de fortsat ønsker at blokere salget af Samsungs nyeste topmodel i USA.

I sidste uge blev en anden retssag aflyst, denne var mellem Apple og Motorola, men dommer Richard Posner mente der manglede informationer fra begge parter.

Læs også:
 – Apple forsøger at stoppe Galaxy S III salg – S Voice bryder patent

Opfølgning:

Den videre fortælling kunne ikke ties. mobilsiden gik et skridt videre. 12/6/2012 havde redaktionen fokus på en artikel med fokus på TomTom aftale med Apple gav vind i sejlene – Klik her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om Apple..