Apples guld-Watch bliver 15 gange dyrere

Skal du have et Apple Watch i guld, kan du begynde at spare op nu. Prisen bliver nemlig 15 gange højere.

Apples guld-Watch bliver 15 gange dyrere

Den 9. september løftede Apple løftede sløret for deres smart-ur, Watch, og viste dermed hvordan et smartwatch skal skæres ifølge den Californiske gigant. Apple Watch skulle udkomme i 3 versioner i prislejer: ’Watch’, ’Sport’ og til sidst den dyre ’Edition’ i 18-karat guld.

Læs også: Apple Watch – Apple stormer ind på wearable-scenen

Ved Apples event var oplysninger om pris og lanceringsdato dog sparsomme. Startprisen lød på 349 USD for Watch ’Sport’, men de dyrere varianters prisleje blev ikke offentliggjort.

Franske iGen.fr erfarer dog igennem deres troværdige kilder, at prisen på skulle lande på henholdsvis 500$ for Watch og mellem 4000$ og 5000$ for Watch ‘Edition’.

Omregnet til danske priser, uden moms og afgifter, vil priserne derfor lande på omtrent 2.100, 3.000 og mellem 24.000 og 30.000 kroner for henholdsvis ’Sport’, Watch og ’Edition’.

Se også: Sådan ser en 60.000 kroners mobil ud

Priserne er kun på rygtebasis, men kilden har tidligere vist sig at ramme plet, i forhold til lanceringen af iPhone 6 og 6 Plus, samt iPod Touch.

Apple Watch forventes at få debut omkring midten af marts 2015, iGen.frs kilder peger dog på en tidligere lancering den. 14. februar.

Emnet er ikke færdigdebatteret

Fortællingen har egentlig ingen ende. Næste relevante historie kom her. mobilsiden har holdt fast i temaet. 4/11/2014 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en artikel der drejer sig om Apple giver iOS 8.1.1 til udviklerne – Artiklen kan læses her. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..