Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apples indkomst i Q4: 244 milliarder kroner

Apples indkomst i Q4: 244 milliarder kroner

Det er store penge, når der skal snakkes om økonomi hos Apple, der netop har afsløret de seneste nøgletal

Vi vidste godt, at der blev solgt mange iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Rigtig mange faktisk. Og det gode salgs kan man også se på Apples finansielle resultater i den seneste opgørelse, der er kommet fra firmaet.

Lsæ også: Apple slipper ultratynd iPad Air 2 løs

I sidste del af regnskabsåret 2014, som ikke er helt det samme som det reelle år 2014, har Apple solgt for 42,1 milliarder dollars. Det har givet Apple et overskud på 8,5 milliarder dollars i Q4 af regnskabsåret, godt 49 milliarder danske kroner.

Både indtjeningen og profitten slår samme periode i sidste finansielle år. I Q4 af 2013 kunne Apple berette om indtjening på 37,5 milliarder dollars og en profit på 7,5 miliarder dollars. 

Læs også: Apple iPhone 6: Den gyldne middelvej [TEST]

Det er især de flotte tal for salget af iPhone 6 og iPhone 6 Plus, der bærer Apples økonomiske kvartal. Der blev solgt i alt 39,3 millioner iPhones i Q4 i år sammenlignet med 33,8 millioner i samme periode sidste år.

Hvor det ser godt ud med iPhones, så ser det mindre lyst ud for iPads og iPods. iPad-salget i Q4 lå 12,5 procent lavere end i samme periode i 2013, hvor salget af iPods lå hele 25,1 procent lavere.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies