Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apples iOS chef sælger for 219 millioner i aktier

Apples iOS chef sælger for 219 millioner i aktier

Penge er ikke alt - og Apples iOS chef er mere interesseret i brugernes anerkendelse end de mange penge.

Det kan godt være at vi iPhone og iPad brugere brokker os konstant over alle de ting vi savner i iOS-systemet, men chefen bag iOS teamet hos Apple Scott Forstall savner vist ikke noget i banken, for han har netop lige solgt mere end 64.000 Apple aktier til en værdi af 219 millioner danske kroner.

Det er faktisk ikke noget særligt vildt set i det perspektiv, at Apples topchefer er nogle meget rige personer, og flere af dem er gode for flere milliarder kroner i aktier…og de stiger jo som bekendt hele tiden.

Men som man siger “er penge ikke alt“, og jeg er ret sikkert på at Scott er mere interesseret i brugernes anerkendelse end de mange penge han løbende modtager. Folk der arbejder med udvikling af hardware og software hos Apple er nemlig nogle med lidenskab for teknik og gadget.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Onkelalfa 03-05-2012 17:29:24

Det er da utroligt så dumme artikler der bliver skrevet på det seneste. Hvad er der sket på jeres redaktion de sidste 3 måneder??


Enhver ved sine fulde mentale kapacitet sælger aktier når man forventer de er på toppen(!!!) eller at man simpelthen har behov for rede penge.


Stop nu med at lave artikler bare for at lave en artikel. At udvande det journalistiske arbejde får kun folk til at søge andet sted hen. -Jeg selv inklusiv.

0 0
Simon Iversen 03-05-2012 16:04:05

Det ville svare til at bruge http://phandroid.com/ som en nyheds kilde hvor folks subjektive kommentarer er indskrevet... Der er jo intet belæg for den sidste del. Tvært i mod mener jeg blot det viser, at han ikke er sikker omkring hans eget system.

0 0
Thomas 03-05-2012 15:17:39

Hold nu kæft en omgang forblændet p.. at fyre af:

"Men som man siger “er penge ikke alt“, og jeg er ret sikkert på at Scott er mere interesseret i brugernes anerkendelse end de mange penge han løbende modtager. Folk der arbejder med udvikling af hardware og software hos Apple er nemlig nogle med lidenskab for teknik og gadget."

0 0
Bjarke Hansen 03-05-2012 15:38:54

iphonecafe har vel også aktier i Apple, og derfor skriver sådan

0 0
David K 03-05-2012 15:21:00

Ja der fik jeg da lige lidt opkast i munden 0.o

0 0
Om brug af cookies