Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apples iWatch brand upopulær hos schweizisk ur-producent

Apples iWatch brand upopulær hos schweizisk ur-producent

Den schweiziske ur-producent Swatch er klar til at gå rettens vej, hvis Apple lancerer et smart-ur ved navn iWatch.

Der har længe floreret rygter om, at et iWatch ur fra Apple er på vej, og seneste sladder har desuden hentydet til, at Nike er med som samarbejdspartner. Mobilsiden.dk har da også fortalt, at Apple iWatch klar til efteråret, samt at Apple iWatch i to udgaver.

Fedt Apple iWatch koncept - se billederne her

Hvis det sker, så er den schweiziske ur-producent Swatch klar til at beskytte det registrerede varemærke iSwatch, som ifølge producenten lægger tæt op af det formodentlige og kommende smart-ur fra Apple. Det skriver iDownloadBlog.

"Vi mener, at der er en høj risiko for forveksling mellem de to produkter," siger Serena Chiesura, direktør for Kommunikation hos Swatch Group.

Apple har købt 24 selskaber på 18 måneder

Samme virksomhed har desuden ikke høje tanker om smart-uret som en “wearable”(bærbar gadget), der skal erobre markedet med storm. Det har udtalelser fra Swatch’s CEO Nick Hayek nemlig bevist. Han har tidligere sagt, at  “et SmartWatch har behov for software og denne software skal hele tiden opdateres. Hvert år, er du tvunget til at købe en ny smartphone, fordi den nye software kræver ny hardware. Det vil være det samme problem med smartwatches. Derudover ønsker forbrugerne ikke ønsker at oplade deres ure, og ingen ladekabel vil være tilgængelige i et stykke tid".

Det virker til, at chefen ved foruroligende lidt om markedets udvikling, og tiden vil vise om Apple møder modstand hvis et iWatch ur nogensinde ser overfladen. iSwatch uret kan i se fra ur-producentens hjemmeside her, og det ligner dog ikke noget der er “designed by Apple in California”. 

Kilde: iDownloadBlog.

 
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies