Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apples mailkryptering ikke tilstrækkelig med iOS 7.1.1 - arbejder på et fix

Apples mailkryptering ikke tilstrækkelig med iOS 7.1.1 - arbejder på et fix

For en måneds tid siden fandt man endnu et hul i Apples software til iOS enhederne, og Apple arbejder endnu på en løsning.

Mobilsiden.dk vil til enhver tid anbefale alle læserne med iOS enheder om at holde enhederne opdateret til nyeste software fra Apple, da de gennem tiden har været relativ hurtig ude med fejlrettelser, og specielt når der har været tale om sikkerhedsrelaterede fejl i systemet.

Nyt sikkerhedshul i iOS 7 - se her hvordan du beskytter dig

Store software-updates (iOS 5, iOS 6 osv.) har hver især bragt små opdateringer med sig, og iOS 7 er på ingen måde en undtagelse. Det er nu lykkedes en sikkerhedsforsker, at finde en fejl med Apples måde at håndtere vedhæftede filer i mails på. Det skriver AppleInsider.

iOS 7.1 er den mest stabile version til dato

Sikkerhedshullet, der både er tilstede på iOS 7.1 samt iOS 7.1.1, gør hackere istand til at åbne vedhæftede mail-filer, hvis altså de altså arbejder sig igennem iPhonens filsystem. Det kræver blandt andet, at enheden er fysisk til stede, samt at hackeren kender koden, hvis det bruges som beskyttelse. 

Der er altså ikke behov for at ligge søvnløs om natten over denne nyhed, men sørg for en god ordens skyld, altid at bruge adgangskode på dine enheder. 

Når Apple er klar med en opdatering til enhederne, skal vi nok vende tilbage. 

Kilde: AppleInsider

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies