Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apples musiktjeneste, Beats, bliver forsinket

Apples musiktjeneste, Beats, bliver forsinket

Apples ombyggede Beats-musiktjeneste når ikke at blive klar til WWDC-eventen den 8. juni, lyder det fra en kilde.

Når Apple den 8. juni holder sin store WWDC-event og viser sine mange nyheder frem, bliver det ikke med musiktjenesten Beats iblandt.

Alle aftaler med pladeselskaberne er nemlig ikke i hus endnu, og det forhindrer Apple i at lancere betalingstjenesten i forbindelse med de øvrige nyheder i starten af juni måned.

Læs også: Apple vil stoppe gratis musik på YouTube og Spotify

”Juni vil ikke blive lanceringsdatoen. Aftalerne er ikke færdige,” fortæller kilden til Billboard.

På trods af dette finder WWDC-eventen alligevel sted som planlagt, men Apple vil i stedet offentliggøre den ombyggede Beats-streamingtjeneste i slutningen af måneden i forbindelse med udrulningen af iOS 8.4, hvor også iTunes 12.2 bliver klar, lyder det.

Bliver dyrere end først antaget

Det er ingen hemmelighed, at Apple går all-in på en betalingsløsning på sin musiktjeneste frem for en gratis forretningsmodel, men nu lader det til, at den månedlige pris bliver højere end først antaget.

Læs også: Apple udgiver iOS 8.4 beta med ny musikoplevelse

9to5mac skriver, at Apple oprindeligt håbede på at kunne tage $8 eller 53 kroner for det forventede store musikkatalog, men krav fra pladeselskaberne har skubbet prisen op til $10 svarende til 66 kroner - og disse er endnu ikke afsluttet.

Viser næste iOS 9 frem

9to5mac fortæller også om version 9 af iOS, som går under navnet Monarch. Her vil Apple give et tidligt indblik i, hvad der er i vente, hvor Siri blandt andet forventes at gennemgå en stor forandring med inspiration fra Apple Watch-udgaven.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies