Apples næste iPad får ikke 3D Touch

Skuffende nyt fra kilde med Apple-indsigt: den kommende iPad Air 3 får ikke den trykfølsomme 3D-Touch teknologi.

Apples næste iPad får ikke 3D Touch

Apple kalder det for den næste generation af Multi-Touch. Skærmteknologien 3D-touch er en af trækplastrene i de nyligt lancerede iPhone 6S og 6S Plus – men det bliver kun iPhones, der får glæde af den trykfølsomme teknologi i første omgang. iPads må vente.

Teknologien Apple introducerede i september 2015, vil først få debut i Apples iPad efter at iPhone 7 gør sin entré i anden halvdel af 2016. Det forsikrer en kilde tæt på Apple til bloggen Appleinsider.

Kilden, som tidligere har ramt plet angående Apples planer, angiver samtidig hvornår næste iPad, afløseren til iPad Air 2, vil debutere. Her regnes det med, at iPad Air 3 vil præsenteres i foråret 2016.

Se også: Apple iPhone 6S Plus: Mere af det hele [TEST]

3D Touch er en teknologi, der giver dybde til din skærm, ved at registrere hvor hårdt du trykker på displayet. Teknologien anvendes til funktioner som ’Peek and pop,’ som ved et fast tryk giver genveje eller et smugkig på applikationer eller deres indhold.

Teknologien giver nye muligheder for at interagere med apps, som f.eks. spil, hvor det kan give en ekstra dimension at kunne styre spillet fremgang ved at trykke enten let eller hårdt – f.eks på bremsen eller speederen i et bilspil.

Både iPhone 6S og 6S Plus voksede en anelse i størrelse og vejede mere end deres respektive forgængere – en vægtforøgelse der tilskrives 3D Touch teknologien.

Sidste opdatering af historien

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 25/11/2015 blev sagen bragt videre med en artikel omkring Så stor indtægt giver iPad ProKlik her for at læse artiklen.. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om iPad..