Apples (RED)-kampagne blev en stor succes

Det blev til rigtig mange penge, som Apple kan sende videre til kampen mod AIDS i forbindelse med (RED)-kampagnen

Apples (RED)-kampagne blev en stor succes

På enkelte datoer i de fysiske Apple-butikker ville Apple sende overskuddet fra de dage til kampen mod AIDS i forbindelse med deres (RED)-kampagne. Det blev til det største beløb hidtil, og Apple har kunnet sende over 20 millioner dollars videre i år.

Læs også: Apple ser rødt i kampen mod AIDS

Ud over en del af overskuddet fra Apples butikker, så har 25 store og kendte apps også givet deres overskud fra kampagnens periode videre til det det gode formål.

Blandt de deltagende apps kunne man finde blandt andet Fifa 15 Ultimate Team, Clash of Clans og Angry Birds.

Læs også: Facebook pynter selv på dine billeder

Apple har været med i (RED)-kampagnen siden dens begyndelse i 2006, og i alt er det blevet til mere end 100 millioner dollars til kampen mod AIDS fra Apple.

Tim Cook, chefen for Apple, skriver i en mail til de ansatte, at han er meget glad for årets resultat. Han skriver, at de penge man har fået ind i forbindelse med kampagnen redder liv, og at det er en sag, de kan være stolte af at støtte.

Efterfølgende om emnet

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. mobilsiden har bragt sagen videre. 17/12/2014 var der nyt om emnet i en artikel med temaet Apple lukker onlinebutik i Rusland – Den videre historie om temaet finder du her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.