Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apples smartwatch kan få alternativ opladning

Apples smartwatch kan få alternativ opladning

Apples rygtede smartwatch kan få ny opladning som normalt kun er på konceptmobiler.

Hvordan håber du iWatch vil se ud?
Hvordan håber du iWatch vil se ud?I dag svirer det med rygter om et kommende smartwatch fra Apple, ”iWatch”, og her skulle Apple eftersigende have tænkt lidt over, hvordan man kan oplade iWatch på en smartere måde.

Apple har på opladningsfronten ikke været særlige innovative med deres smartphones. iPhones benytter blot deres kabel som i starten også blev brugt til at forbinde med computeren. Konkurrenterne har i de sidste to år forsøgt sig med trådløs opladning, dog uden at det har fået det helt store gennembrud.

I dag skriver The New York Times, at Apple overvejer at udstyre iWatch med trådløs opladning og endda også solpaneler. Solpaneler menes dog at være mange år fra at være en reel løsning på smartwatches batteriproblemer. Og lige netop batteriproblemerne på smartwatches er årsagen til, at iWatch rygtes at få alternative opladningsmuliger. Normalvis holder smartwatches kun ganske få dage, hvis overhovedet mere end 24 timer, og det er problematisk, hvis smartwatches skal være smartere og mere funktionelle accessories end traditionelle urer.

Du kan læse flere rygter om iWatch her.

Er smartwatches og iWatch noget du ser frem til, eller er smartwatches ikke udviklet nok?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kasper Lillebo Christiansen 03-02-2014 14:08:12

Jeg forstår slet ikke denne panik omkring ure der skal have en masse elektronik, men ikke må bruge strøm? Vi har vel alle vænnet os til, for mange år siden, at vores telefon skal til opladning hver aften, så hvorfor må uret ikke lægge ved siden af?
Personligt lægger jeg alligevel mit fra mig hver aften, så det ville ikke være et problem. Den eneste grund til at mit nuværende ur holder strøm i 2-3år er vel fordi det kun kan vise klokken. Hvis det skulle vibrere, søge bluetooth, opdatere vejret og Facebook, osv. så er det vel også ok at det ikke holder strøm?

1 0
03-02-2014 11:31:20

Hvad så hvis det er nat ? Eller man bor i et område uden megen sol ? Jeg tror nærmere man skal i en retning som seiko bruger med kinetisk energi eller måske noget ala det her:

http://ing.dk/artikel/kropsvarme-kan-generere-elektricitet-80348

0 1
Tommy Lindegaard 03-02-2014 13:23:46

Termoelektricitet er umiddelbart lige så meget i prototype stadiet som solceller er. Men det er skam interessant!
Nokia har iøvrigt forsøgt at lave en Asha med solceller. Deres testforsøg gik i Caribien og selv der, kunne man ikke omdanne solstråler nok strøm.

Hvis vi tager kinetisk energi så er problemet at det bliver et meget tykt device. Jeg har selv et sportsur der er kinetisk drevet og det er lige nogle millimeter tykkere end normalt og bare to millimeter mere i tykkelsen er nok mere end hvad Apple har lyst til.

Men alt er interessant hvis vi kan undgå at være afhængige af en oplader!

0 0
03-02-2014 14:37:07

Ja tænkte heller ikke at det var noget de kunne proppe i nu :D Men tænker bare at det ville være bedre med teknologier der vil generer strøm uanset vind og vejr. Og da det er noget der for det meste vil sidde på kroppe, gøre brug af dennes "muligheder" :D Det kunne jo måske også være en kombination af alle, således der laves en "mange bække små" :D

0 0

Om brug af cookies