Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Applikation giver bedre billeder på Lumia-modellerne

Applikation giver bedre billeder på Lumia-modellerne

Nokia har nu frigivet den kamera-applikation til Lumia-modellerne, som mange brugere har ventet på.

Kamera-applikationen, Kamera Ekstra, som rigtig mange Lumia-brugere har set frem til er nu endelig klar til download. Dermed får du endnu flere muligheder for, at tage gode billeder med din Lumia telefon.

Applikationen har en række smarte features, du kan blandt andet bruge ”smart gruppeoptagelse”, som hjælper dig til at tage billeder af flere personer på en gang. Ved ”smart gruppeoptagelse” tager telefonen fem billeder på én gang, og chancen for at fange det perfekte skud af alle øges dermed da du efterfølgende kan vælge det bedste billede af hver person. Se hvordan det fungerer i nedenstående video.

Skal du tage billeder af folk, der bevæger sig, så kan du benytte funktionen ”action-optagelse”, som tager en række billeder efter hinanden, hvorefter du vælger det ønskede billede ud.

Elsker du at tage billeder sammen med vennerne eller familien, men altid er den der er bag kameraet, så kan du benytte ”selvudløser” funktionen. Nu kan du også være med på billederne i fremtiden.

Menneskets øjne har en evne til at se landskabet omkring os noget der er svært at gengive med kameraet, men med ”panorama” funktionen i Nokia Lumia så bliver dette markant bedre end tidligere.

Kamera Ekstra er tilgængelig til Nokia Lumia 610, 710, 800 og 900 – og du finder den under ”Nokia Collection” i Windows Phone Marketplace. Udrulningen er netop startet og derfor kan den måske ikke findes i Marketplace, men i så fald kan du downloade den direkte her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies