Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Applikation hjælper dig med at huske P-pillen

Applikation hjælper dig med at huske P-pillen

App’en ”Min P-pille” hjælper dig med at huske P-pillen. App’en har indtaget tredjepladsen i den danske udgave af Apples App Store.

Har jeg husket P-pillen? Mange kender måske dette problem og ved, at der kan gå kludder i om, man nu har husket at tage P-pillen eller ej.

En ny applikation kan nu hjælpe dig med til, at huske om du har taget dagens pille. Applikationen er simpel, men kræver dog du lige opretter dig som bruger, med navn og email, inden du kan komme i gang. Det skriver dr.dk.

Efterfølgende fungerer applikationen egentlig ved, at du får en daglig notifikation om, at du skal huske at tage din P-pille og når du har taget denne, så ”swiper” du til højre på ”Taget” - og når du starter på en ny pakke, så skal der ”swipes” på ”Start”.

Indtil du skal gør noget igen fungerer applikationen, som en slags stopur, der giver besked om hvornår du tog den sidste pille, samt hvor mange dage der er til du skal holde pause.

I fremtiden bliver det måske muligt, at registrere forbruget løbende, hvilket gør din læge får besked om hvornår din recept skal fornys.

Bag applikationen står Imran Rashid, som er læge i Kastrup. Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

... 23-11-2013 20:11:18

Skriv lige en kommentar, hvis du er en kvinde og læser dette på, mobilsiden.dk

0 0
Darknezs 22-11-2013 21:08:11

Nu bliver over halvdelen af befolkningen snydt, for en god app. :-P

0 0
Robert 21-11-2013 19:56:00

Kan jeg ikke få en app så jeg kan huske at tisse om morgenen, det glemmer jeg nemlig tit?

0 0

Om brug af cookies