Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Applikation skal forbedre vejene

Applikation skal forbedre vejene

G!v et Praj-applikationen skal give borgere mulighed for, at hjælpe kommunen med at finde huller i vejene.

Hvis du ser et hul i vejen eller et ødelagt vejskilt, kan du nu hjælpe kommunen med at få udbedret problemet. Det er idéen med G!v et Praj-applikationen fra Intergraph.

Tag et billede af problemet og send det via den gratis applikation. Så får kommunen meldingen indenfor 24 timer.

 - ”Teknisk forvaltning kan af gode grunde ikke hele tiden køre rundt på alle kommunens veje for at overvåge, om der er opstået huller i vejen eller ligger affald og flyder. Derfor er det en stor hjælp for kommunen, når borgere giver et praj, og det øger sandsynligheden for, at problemerne bliver hurtigt udbedret", fortæller Mads Bjørn-Møldrup fra Intergraph Danmark.

Konceptet er gratis for både borgerne og kommunerne.

G!v et Praj er tilgængeligt for Android- og iOS-brugere. 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hest 31-05-2011 08:19:44

Synes det er en rigtig god ide, men programmet kunne godt være lidt mere "forklarende" og vise tydeligere hvilken kategori man kan vælge.

0 0
Mads Bjørn-Møldrup 30-05-2011 09:35:42

G!v et Praj app'en er ikke bare en opdatering af andre tidligere apps. Genbrugt er dog grundidéen om, at give borgere et smart, mobilt værktøj til indrapportering til kommunerne.

Nyt med G!v et Praj er, at indkomne praj videreformidles gratis til de respektive kommuner én gang i døgnet. Derudover har kommuner mulighed for at tegne abonnement på en række standardiserede webservices, så praj kan integreres direkte i deres respektive fagsystemer. Eksempler herpå er WMS, WFS, KML og RSS.

Der har siden lanceringen af app'en været en enorm interesse omkring projektet. Vi håber, at dette fortsætter, og at app'en kan være Intergraphs lille bidrag til ambitionen om en mere smidig og digital kommunikation mellem borgere og deres kommune.

iPhone App'en kan i øvrigt hentes her: http://itunes.apple.com/dk/app/giv-et-praj/id426719401?mt=8

Mads Bjørn-Møldrup

0 0
jonasbh 29-05-2011 19:42:58

Husk links så vi nemmere kan finde det I fortæller om:

https://market.android.com/details?id=com.intergraph.givetpraj

0 0
Joddler 29-05-2011 19:21:07

Hul i vejen applikationen de har ændret navnet på, og så opdateret den lidt? hmm men godt der lige bliver gjort opmærksom på sådan en applikation.

0 0

Om brug af cookies